Instagram

Monday, June 20, 2011

pejam celik dah cukop 500!

entry rehat sebentar bersama kit kat lepas penat study akaun...*esok final paper FAR 450...huhuhu...wish me good luck yep!

pejam celik tak sangka...follower aku dah sampai 500 +... huhuhu... macam tak percaya pun ada...
dulu cuma 2,3 orang jer... tapi lepas 2 tahun...ni hasilnya... thanks sangat pada yang sudi singgah dan follow  kat Dunia Ayu yang tak seberapa nih... best pun tak... biasa-biasa aje kot... nanti senang-senang ayu blogwalking jumpa korang yep...skang ni tgh bz la jugak...huhuhu... jangan jemu nak datang sini lagi ye!!!

jom berkenalan dengan follower ke 500 Dunia Ayu nih....


click banner di atas laju-laju....


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

nabilah_2908 said...

adventure betul nak click kotak komen kamu ni...huhuhu...

pape pun..tahniah..!!! rasa semakin bersmngt berblog kn bila follower makin bertambah dari sehari ke sehari.. ;)

-✿Ayu✿- said...

@nabilah_2908
yeke??? hehehe...sory...nt ayu tukar balik...btw tq komen!

2leep.com