Instagram

Sunday, July 31, 2011

i'm trying doodling...


tiap kali pegi BELOG NI, NI, NI, dan yang NI...mesti aku akan cakap... 
"jelesnya tengok dodol-dodol yang comel ni..."

dan 2,3 malam ni i try to do it myself... sketch for the basic one for me...
search for the tutorial from WAN HAZEL n NANAD... combine the tutorial together... and 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaaa!!!!!
*
*
*


this is my first dodol... tak adalah cantik sangat macam yang mereka berjaya buat...
tapi cukup puas hati sebab aku berani buat sendiri... 
setakat ni cuma reti buat bulat...bulat...dan BULAT!!!!

semalam try buat yang ada background dekat tudung...

hehehe... muka yg agak garang...

masih lagi sedang belajar... and still trying to do better and lagi comel dari yg  ni...

to those yang dah expert tu...harap sudi-sudi bg advice and teach how to sharpen my skill...:p

p/s : budak tangan keras tengah cuba nak lembutkan tangan dia...hehehe...
ALHAMDULILLAH....ku panjatku syukur padaMu Ya Allah...atas segala nikmat kurniaMu padaku...
kepututsan Short Sem yang aku amik bulan lepas dah kuar semalam...
walaupun tak dapat seperti yang aku harapkan...
tapi keputusan tu dan cukup buat aku tersenyum puas...
sebab kebenarannya...aku tak dapat buat dengan tenang final hari tu...
tak sia-sia aku menangis menghadapi stress yang memuncak hari tu...

ALHAMDULILLAH...syukur nikmatMu...



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

8 komen:

ernarafiqa said...

comelnyer! waaaa

-✿Ayu✿- said...

@ernarafiqa
hahaha...x comel pun la... biase2 je nih...ade lg yg comel tau...

syi rahim said...

ewah ewah. omel angat. suke ^^


http://degillest123.blogspot.com/2011/07/bakar-ikan-bakar-belakang-rumah.html

-✿Ayu✿- said...

@syi rahim
hehehe...omel sket jer...:p

AnaAnis.MUsliMah said...

Omeiiii niee..jom tukar2x doddles..^^

-✿Ayu✿- said...

@AnaAnis.MUsliMah
huhuhu...biase2 jer... segan la nk tukar2 doodle... tp klu x kisah...ape slhnya...ngee~~~

Lea IsNaw! said...

jadi dh tu

comel je =)

-✿Ayu✿- said...

@Lea IsNaw!
hehehe...bru nk cuba2 jer...

2leep.com