Instagram

Monday, July 25, 2011

Siapa nak dudel FREE?



nak dodol tu...!!!!!!!!!!!!!!!!
kasi jerit dulu... baru Cik CC dengar...hehehe...

blog cik CC dah cukup cun dah...dengan dodol yg comel-comel tu...
jeles tau...mau jugak dodol tu...huhuhuhu...

permintaan Ayu ------------> iii) autumn

nak tag mereka la...:


cik Cempaka  dah dengar kan????:p



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

DoodleLicious said...

Oh tidakkkkkk...

saya sangat nak nak nakkan template nie..suker suker suker sangat2

sama mcm blog cap ayam yang sebelum ni..sy suka sy suka

eh, komen dah mcm entry dah...

THANKS sudi memeriahkan ter..

-✿Ayu✿- said...

@DoodleLicious
hehehe...suke x??? hehehe...ayu nk dodol tau...

DoodleLicious said...

eh, takdelah sampai nak code HTML

thanks yer ^_^

-✿Ayu✿- said...

@DoodleLicious
hehehe...mane tau...ur welcome!

2leep.com