Instagram

Saturday, July 23, 2011

Segmen cx's : geng UiTM by campus



dalam Malaysia ni rasanya...UiTM  memegang status universiti yg mempunyai paling ramai student kot... ye la... setiap negeri mesti ada satu cawangan ... tu yg wajib... yang ada 2, 3 belum tentu lagi...  apa pun i'm proud to be as part of UiTM BIG FAMILY...!!!!







originally from UiTM Dungun, Terengganu ( Diploma + Degree )
Diploma in Accountancy + Degree in Accountancy (hons.)
 currently part 7 ( tengah buat praktikal )
masa mula-mula dapat tawaran UiTM lepas SPM dulu... macam tak berapa seronok la jugak...sebab asalnya nak g UM...dengan pembelajaran dalm bahasa inggeris pulak tu... kita ni dah la master dlm english...hehehe...tapi orang kata... tak kenal maka tak cinta... and now... i'm falling in love with UiTM...


dan berada di Dungun memang seronok walaupun bukan di kampus induk (Shah Alam )... UiTM Dungun juga dikenali sebagai " Resort Campus" dengan pantai, tasik... and it is really fun to be here...:)


ayu tag dekat semua warga UiTM yang sudi singgah kat sini!!!!

UiTM SENTIASA DI HATIKU

p/s : doakan Yasmin Izzati cepat sembuh ye...

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

7 komen:

cx's said...

tq sudi join! cx suke uitm dungun. ade pantai dpn kampus. huhu

-✿Ayu✿- said...

@cx's
hehehe...jom2...dtg dungun...

azwa amani said...

uitm best juga... :) upsi tetap dihati..heee

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

saiazuan said...

uitm dihatiku :)

Queen F said...

singgah melawat geng uitm :) selamat berpuasa, selamat hari raya :D uitm dihatiku! ♥

geng uitm by campus :)

Nafisah Ruslan said...

hai! datang dari segmen ini juga :)

2leep.com