Instagram

Tuesday, August 23, 2011

demam time puasa-memang tak best!


balik keje semalam dah mula terasa tak sedap badan yang amat... memang betul nak demam...
berbuka semalam pun makan sket je... tak bestnya rasa macam ni...:(

macam tahun lepas jugak...demam time puasa... lagi haru terpaksa tinggalkan puasa 5 hari...
naseb tak kena warded...aih... 
cuaca skang ni memang tak menentu betul... 
dah musim orang demam ni...
dah la minggu depan nak raya dah...
tak nak sambut MERDEKA DEMAM RAYA lak...huhuhu...

nak buat keje pun tak senang nih...
hidung asik duk sok sek jer...
nak je mintak half day hari ni...
tapi macam alang-alang lak...
tunggu je la sampai kul 4... sabar  je la...

oh badan...bertahan lah...
jangan la makin teruk...
aku dah tak berdaya ni...
company ni kena siap audit cepat-cepat...
huhuhu...
saket nya pale... nak tido... nak baring... :(
NAK BALIK!!!!!!!!!!!



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

5 komen:

echa rahman said...

ok..nnt echa ambek header tu...thanx ayu..xsmpt nk ambek skarang sbb kat opis tenet kureng.. so mls nk edit dulu..

echa rahman said...

ok..nnt echa ambek header tu...thanx ayu..xsmpt nk ambek skarang sbb kat opis tenet kureng.. so mls nk edit dulu..

aimi adilah said...

cian cik ayu.. jgn lupe mkn ubt taw....

-✿Ayu✿- said...

@echa rahman
ok...hrp echa suke yep...

-✿Ayu✿- said...

@aimi adilah
huhuhu...baik aimi...:p

2leep.com