Instagram

Tuesday, August 23, 2011

Header I Cik Domo



Cik DOMO ada mintak ayu buatkan header lepas ayu buatkan header untuk aimi hari tu...
tapi sesungguhnya ayu tak pandai pun nak buat header... sekadar yang simple boleh la... hehehe...
dan ni untuk Cik Domo...


sory...sangat simple...huhuhu...
untuk header ni ayu guna banyak domo kun sebab Cik Domo ni hard fan Domo kun...
kat blog dia pun penuh dengan domo kun... comel~~~

ayu guna teknik baru untuk header ni... teknik baru bagi ayu la...
baru tadi belajar...hehehe...
harap cik Domo suka ngan header ni... another piece of not art work from ayu...ngee~~~

p/s: nak tido dah...demam tak elok lagi... esok nak mintak mc la...huhuhu...

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

14 komen:

Cik Domo said...

umagaii...ayu!! i love it!!
seriusly...
pandainyeeee ayu buat..

eh..demam ke..ala siannye dye...
demam2 siapkan header kite..

mekaceh ayu!! :)

Lea IsNaw! said...

cumel je domo2 tu
hehe

Miss A said...

terbaikkk lah cik Ayu! :)

-✿Ayu✿- said...

@Cik Domo
hehehe...ayu cume crop2 je... bkn reti pn nak wat yg gempak2...ngee~~~

-✿Ayu✿- said...

@Lea IsNaw!
hehehe...domo kat blog cik domo byk giler...:p

-✿Ayu✿- said...

@Miss A
hehehe...biase2 je...:p

Miss Nadya said...

lawa..nk belajar wat header boleh x??nad punya header pon org watkan..^^

new entry :: Berat Badan Menurun

-✿Ayu✿- said...

@Miss Nadya
ah??? nk blaja... hehehe... ayu pn bkn pndai sgt pn nad... crop2 je pndai la...huhuhu

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

santek! ehehe!:) oit! makan ubat ye yang!

::mak incik:: said...

e'eh.... comelnye.... nak jugak.. huhu... dah lame ke demam ni ayu??? cian die..

-✿Ayu✿- said...

@::mak incik::
nak???boleh2...bg detail nk yg cmmane eh...

::mak incik:: said...

nak letak fatin ngan mickey mouse.. pas 2 tulis "cerite mak incik"

cute gilrz.. said...

akk bley x tlog buat header untk sayer? yg sesuai untk blog saye? Namer letk :Iha Xoxo .. letk gambr Yoseob (beast).. bley x?

2leep.com