Instagram

Monday, August 22, 2011

Doodle request l Abbas Sabbarock


doodle lagi!!! kali ni request dari ABBAS SABBAROCK *wah name dia...
ni first request dari seorang lelaki... dan ayu dah buat yang termampu untuk Abbas...
tapi ayu kena mengaku yang ayu memang fail untuk doodle lelaki...huhuhu...
plan asalnya nak buat style corporate tapi macam ni hasilnya...*sigh
 huhuhu... sesungguhnya doodle dari Cik Domo lagi superb...
ayu harap Abbas suke doodle yang tak seberapa nih...
***malu pulak nak bagi kat Abbas...:(




❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

ABBAS ~ SABBAROCK ™ said...

yang ni pon dah smart la cik ayu. tq so much cik ayu sebabsudi buat doodle utk abbas. suka doodle ni. cam kenal je gambar mana yang ditukar kepada doodle ni. hehe.

-✿Ayu✿- said...

@ABBAS ~ SABBAROCK ™
hehehe... tercurik gmbar tu buat model...ngee~~~

2leep.com