Instagram

Friday, August 19, 2011

Doodle request l Echa Rahman *update*



another doodle request lagi!!!! dari Echa Rahman...
Echa request doodle dia and her soldier...waa...baru dirisik ye... sweetnya...
bila la giliran ayu lak...:( hehehe...gedik...:p

dan inilah hasilnya....
*
*
*
*
*
*
*
*

hope you will like this!

agak mencabar jugak untuk buat doodle encik soldier echa...
sebab soldier ni rupenya agak berlainan... kne serius...
costum yang celoreng...

but gratefully ayu ada adik yang jadi soldier jugak...
so... ayu jadikan adik ayu tu sebagai model utk doodle nih...
dan costum tu originally costum askar tau... 
ayu crop pieces kat baju adik ayu...hehehe...

to Echa moga terus berbahagia with your soldier...hehehe...
ayu nak buatkan header...tapi tak tahu nak tulis apa...
kalau echa nak...boleh komen kat entry ni...dan bagitahu nak tulis apa kat header tu eh...
just a gift for you...!

another 2doodles are queuing up to be published...! just wait & see...:p

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

10 komen:

Sufea Razak said...

Nak doodle couple jugak lah ;pp

Cik Domo said...

comel!!!


^____^

shiema sufian said...

kalau shiema nak request jugak bole?hehhee

echa rahman said...

wah sgt comel & sweet...teruja echa tengok..thanx so much cik ayu yg baik ati..=))..ni kre adiah utk tnang lah yer..hihihih...nk buatkan header eh.. echa pun xtawu nk tlis pe..ikut ayu lah...heheheh...echa suke je...

-✿Ayu✿- said...

@echa rahman
waa...sonok sgt klu echa suke...header tu nt ayu create ye...:p

Cik Jannah said...

cik ayu. ni haa. hehe..

http://jannahsuhaimi.blogspot.com/2011/08/nak-mintak-cik-ayu-buatkan-saya-doodle.html

echa rahman said...

cik ayu header tu de slh skit lah.. yg link blog echa cik ayu tinggal 1 huruf...sepatutnya http://myblogblink.blogspot.com...tp cik ayu wt http://mybloglink.blogspot.com..t'tinggal 'B'...blh btolkn skit tak ayu.?hehehehe

echa rahman said...

ok cun...tq cik ayu..xpe jgn rse bsalah sgt..skit je tu...echa xmara pun...hehehhe..neway selamat arri raye cik ayu..nk wet rayer boleh..heheheh...

-✿Ayu✿- said...

@echa rahman
hehehe...ok... ayu la kne mintk ngan echa...echa dh keje...heheh:p

2leep.com