Instagram

Saturday, August 20, 2011

Doodle request l Misz Nana


another request from Misz nana...
oleh kerana cik Nana tak bagi detail nak yang macam mana...
ayu just create yang simple je... 
tengok kan pada blog dia yang simple...
dan ini hasilnya... harap nana suka ya...
doodle ni agak pinkish...ngee....
tapi ayu suka... walaupun ayu tak suke pink...:)
dan sebagai gift untuk antara yang terawal request...
ayu bagi header nih...:p



hehehe... just a simple... sebab blog cik nana pun simple...:p
hope you will like it!

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

Cik Domo said...

ala...nak header gakk...


<---gediwww XD

-✿Ayu✿- said...

@Cik Domo
hehehe...boleh2...nt ayu buatkan eh...:p

♥misz nana♥ said...

waaa.. suka2.. smple dan yang penting pink caler.. ngeh2..

thnx taw.. hehe

siap wat header agy ^_^

-✿Ayu✿- said...

@♥misz nana♥
hehehe...ur welcome! simple je kan...

2leep.com