Instagram

Friday, August 26, 2011

Doodle request l Miraedo92


entry tentang dodol lagi... selagi request tu sume belum selamat dipenuhi...hehehe...
kali ni direquest oleh MIRAEDO92 

dia tak bagi detail nak yang macam mane...so... aku buat la ikut citarasa aku...ehhehe..
harap ikut citarasa dia jugak...ngee~~~

dan hasilnya...
*
*
*
*
*
*
*
hehehe...simple je... harap cik Miraedo suka...~~~
simple je... kalau nak request header boleh bagitahu yep!

done another one...there are more waiting for me...huhuhuh...

time to sleep~~~ so tired...:p

GOOD NIGHT!



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

13 komen:

Lea IsNaw! said...

good nite ayu!

Peon Ryder said...

alaaaa.. kiter punye bila nak buatkan..?? hahha..

p/s : cute tu.. kem salam

-✿Ayu✿- said...

@Lea IsNaw!
slmt mlm....:p

-✿Ayu✿- said...

@Peon Ryder
hehehe...sabar yep...:p

CikkLyla said...

Ok comel doodle.
Buleh buat satu ?
saya nk letak kat blog :)

Saiazuan said...

doodle doodle :D

-✿Ayu✿- said...

@CikkLylaboleh2...:p

-✿Ayu✿- said...

@Saiazuan
hehehe...dodol la!

miraedo92 said...

tQ ayu!

idzanfashila said...

cik ayu, nk dodol~!
kih3~!

Syafiqa said...

Wow cantik! well done :D memang suka ek? bagusla, kalau nk request jugak boleh? doodle yang comel2, mata macam dalam manga tu :D

anamizu said...

alolo comeynye ayu buat :)

nadzirah said...

cantikkk

2leep.com