Instagram

Thursday, August 25, 2011

Header untuk LiyanaanayiL

hari ni memang malas ++++ nak buat keje...
huhuhu... dari tadi duk ngadap photoshop...
nak buat ape-ape pun malas...

sempat siapkan header untuk Yana...
dia ada request semalam... tapi tak tahu la yana suka ke tak...
sebab memang simple giler-giler...huhuhu...

nanti yana amik ye...
sorry kalau tersangat simple...T_T...





malam ni memang kena siapkan segala doodle -doodle yang tergandala tu... :P

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

15 komen:

liyanaanayil said...

hee :D

santek sgtt ! terima kasih yea cik ayu :DD

kite suke sgt. hihi

Puteri Nur Ainul Sofwa said...

akak , nk jgk header :)

-✿Ayu✿- said...

@liyanaanayil
hehehe...sonoknya...~~~ klu yana suka...

-✿Ayu✿- said...

@Puteri Nur Ainul Sofwa
nak???boleh...nt bg detail ye...

Puteri Nur Ainul Sofwa said...

Ni free ke or kena byr ? Nk bgi detail kat mane ? :)

merahitujambu said...

comelnya header..nkk doodle..=p

Puteri Nur Ainul Sofwa said...

Nak laa . Byr ke ? Erm , nk bg detail kat mane ?

Puteri Nur Ainul Sofwa said...

Nk header biar wrna pink n ikut kesesuaian blog putry , boleh x ?

SyHiErA BuDaK peLiK :) said...

akak buatkan doodle untuk sy bley tak ?? utk hdiah bday sy :D

SyHiErA BuDaK peLiK :) said...

akak buatkan doodle untuk sy bley tak ?? utk hdiah bday sy :D

Lea IsNaw! said...

amboi! busy nya die

btw, comel2

-✿Ayu✿- said...

@Lea IsNaw!
hehehe...request yg perlu dipenuhi...:p

Cik Domo said...

comey3 =)

-✿Ayu✿- said...

@Cik Domo
hehehe...biase je la...:p

Puteri Nur Ainul Sofwa said...

Nak letak nama Puteri Nur Ainul Sofwa je , boleyh ?

2leep.com