Instagram

Thursday, August 11, 2011

nak request doodle???




cik adiba nak request doodle ngan ayu...boleh jer... tapi bile ayu nak g kat blog dia tak dapat...
permission kpd readers jer...:(

so kat sini ayu nak alu-alukan kepada yang nak request doodle... 
tapi jangan expect ayu boleh buat superb seperti otai-otai...
ayu buat ikut kemampuan ayu jugak la...

tinggalkan komen kat entry ni ...
bagitahu la nak doodle yang macam mana...
nak buat entry khas ke..terserah...
ayu tak kesah... 

ayu pun baru je belajar sket-sket buat doodle nih...
belum mahir sangat lagi...
nak cuba-cuba boleh la...hehehe...

request ni adalah percuma...
ayu takkan amik apa-apa caj...
doodle ni pun untuk suka-suka...
kalau korang suka dengan hasil ayu...
tu dah cukup buat ayu tersenyum sampai ke telinga...ngee~~~

tapi doodle akan siap lambat la jugak sebab ayu tengah bz 
nak audit company...banyak giler...kesian kan..hehehe...
ayu buat doodle ni malam je la...lepas waktu keje...sebelum tido...hehehe...

selamat merequest!!!! tata! 
i miss him...:(
balik-balik.... office dah nak tutup!

MAAF...REQUEST DOODLE PERCUMA TERPAKSA DITUTUP BUAT SEMENTARA...
AYU NAK SIAPKAN DOODLE-DOODLE YANG MASIH TERGENDALA...
TAPI AKAN KEMBALI SEMULA SETELAH AYU KEMBALI TENANG...
HEHEHE...
TERIMA KASIH ATAS KESUDIAN KALIAN MEREQUEST DENGAN TANGAN KERAS YANG TAK KREATIP HAK MILIK AYU...:P

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

40 komen:

aimi adilah said...

kalau kite nk request blh x?? ayu wt kn cm2 ner pon xksa.. :) suke sgt doodle tp xreti nk wt :(

echa rahman said...

cik ayu sye nak request buleh tak..buat doodle sye & doodle en.soldier sye..buleh.?=))..yg en.soldier tu buat ala2 army skit bleh x.?ceh byk plak songeh saye kan...huhuhu...

Cik Domo said...

nk doodle leh..
teheee...
nak doodle perempuan, pakai shawl, pakai baju blouse n seluar smbil pegang belon love XD

(banyak plak ciri2 dye..ekeke)

♥misz nana♥ said...

nak2.. nak yang comel.. hehe

Edy Zaidi said...

mmg giler doodle skrg ni ek?semua org buat entry pasal doodle

-✿Ayu✿- said...

@Edy Zaidi
hahaha...yup bro! doodle tgh hot giler skang...heheh

liyanaanayil said...

haaaa. kite na doodle kuple muleyyyy? doodle kite na incik bf kite. na comel2 tawww :DD
uat kah sesweet mane punn. kui3 ;P
n doodle tuhh mesti lerr bertema kan hari raya!

*ya allah demand nye aku*
ok dahh :DD terima kasihhh. lalalal~

ABBAS ~ SABBAROCK ™ said...

ayu. bleh buatkan saya doodle satu. saya dah ada satu cik asfz buat. lawa sangat. nak tengok yang cik ayu pulak boleh? nak kumpul doodle byk2. hehe.

miraedo92 said...

wah3,rev0lusi d0odle la skng nih~he33
kte nk d0odle jgak b0ley x?
nk d0odle muslimah c0mey..yg ttup aurat gitu~hehe

Sufea Razak said...

Feaa pn nak request doodle, boleh? ==

Miss Ana said...

kak ayu...yana nak doodle jugak...yana da cube buat..tapi x jdik....

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

nak nak! yg pakai skirt bju shawl corak-corak tengah duduk! kah kah kah! :)

eh! makin cntik belog ayu! suke! nt leh ajarla kan!:)

minico0per said...

ayu!!!kite nk d0odle jugak b0leh x?nak cute girl y pkai shawl n n ade bunge tulip y sedang bc buku..leh x?

Syazmira Suhaimi said...

sy nk jugakk..boleyy xX?

minico0per said...

ayu,kite dah request dah..xpe2,kite request blik..

ayu!!!kite nk d0odle jugak b0leh x?nak cute girl y pkai shawl n n ade bunge tulip y sedang bc buku..leh x?

Syazmira Suhaimi said...

@Syazmira Suhaimi

haha..thanz ayuu. ta kesah lah cane pun. tp nk yg pkai spec n pkai headphone leyhh?? ;p

shiema sufian said...

shiema nak doodle. shiema nak doodlw yang muslimah. comel comel gitu. nak warne pink. tenkiu awak :)

Awatif Azizi said...

salam..watif pown nk doodle jgk laa..lau bley nak yg kapel tp kekalkan ciri muslimah..blog ayu cantik sgt..teringin nk blog cantik mcm ayu..huhu..

"Aku"....Nurul Azren said...

salam, ayu...
cik reen nak request doodle jugak boleh?? kalau tak menyusahkan laa...
cik reen nak sepasang doodle couple dan sebuah header yg ade doodle tu tuk design baru template belog second cik reen... warna doodle2 dan tema tuk header tu same dengan template yg cik reen guna sekarang kat belog tu iaitu hitam dan pink lembut.

http://duniacikreen.blogspot.com/

nadzirah said...

salam...kak ayu, nak request juga..
nak doodle muslimah kler pink blh x? nak letak kat header..=)
syukran ya

-✿Ayu✿- said...

http://jannahsuhaimi.blogspot.com/2011/08/nak-mintak-cik-ayu-buatkan-saya-doodle.html

dEdEQ dE wIshEs said...

NK NK NK LEYH X ? HIHIHI .. NAK DOODLE IKUT R YG CAMNE UN .. JUST TUK ICON "TOP" LEYH ? U .. NK YG SIMPLE2XNK BESA JEWP .. KALER DOODLE UNGU .. OR PINK .. LEYH ? HEE~

^^nu[dd]yra^^ said...

boleh ker nk request lagi nih?nak doodle pakai spek boleh x?mgkin combination warna oren n purple..kalo x mnyusahkan ayu la...hehehehe...

Along^Nurul said...

nk request jgk moleh x?? nkgirl pkai baju kurung n shawl p..pkat tag (student) n smbil pegang buku ..n yg si boy pkai uniform kerja smbil bwk briefcase ..thanks :) bnyaklah plak sonngeh sy :) hehee

amal said...

salam. kak ayu , kita nak doodle budak pakai baju sekolah menengah beserta nama tag smbil pegang ketupat , hikhik ;)

rendu zaman sekolah .

Thanks tau kak ayu ;)

-✿Ayu✿- said...

akak buatkan doodle untuk sy bley tak ?? utk hdiah bday sy :D

http://syhierabudakpelik.blogspot.com/

ain said...

hye cik ayu,, i'm new here. tertarikla dgn dOodle free neyh, hehe. nk jgk bole x.?? tengs! ^__^

http://diaryflower.blogspot.com/

Syafiqa said...

Oh, komen kat sini ye, btw tq sudi layan, ok, sy nak doodle, of course comel :D yang ala2 pakai shawl boleh.. kalau nak ala2 macam gambar ni?


http://syafiqasmart.blogspot.com/2011/07/dont-assume.html

I mean, gambar dalam entri ni, btw tq ye. n salam ramadhan

Nieyza said...

Assalamualaikum ayu...niza dh comment ni..hihi...nk mntk tolong ayu wat kn header...t kalau ayu nk gmbar ayu inform ye dear..tqsm,,:)

Puteri Nur Ainul Sofwa said...

-Nak kaler wrna pink
-Nak tulis yg mcm header skrg tuu
- Nak gmbr ni http://victoriaf5.files.wordpress.com/2010/06/011.png

idzanfashila said...

salam ayu. da komen kt cni. bole wtkn ye. nk doodle utk musim blaja bole. mcm pegang buku ke. pkai beg ke. ta kisah la. pastu nk header utk doodle tu jugak. terima kasih :)

AQILAH ALIAS said...

Salam,akak blh sy nk request satu? comel la doodles akak nim..sy suke sngt dgn doodles tp x reti la nk buad..Kalau blh sy nak yg muslimah punyer . nk doodles je.. Heee,kalau akak ade mse la..terima kasih <3

❤ MazMia ❤ said...

nak jgak yg ade pompuan cute pakai shawl .. yg muslimah lah senang ..:D

❤ MazMia ❤ said...

eh nak yg ade gmba saye laa .. then name saye .. buad yg cute k ..

Fahtehaa said...

tehaa nk doodle jugak, warna pink :)
pkai bju muslimah..

wan nuramira said...

hua....:-( nak doodle jugak....~~

are-in said...
This comment has been removed by the author.
ain izazi said...

nak request doodle header..nak yg pompuan pkai shawl pegang domo..:)

are-in said...
This comment has been removed by the author.
Shin Sofea said...

Saya pun nak jugak...boleh tak awak buatkan doodle header jugak untuk saya?

2leep.com