Instagram

Sunday, August 21, 2011

siap jugak edit blog l Aimi



siap jugak edit blog untuk Aimi... aku ada buatkan doodle yang dia hari tu...dan aku selitkan sekali header untuk dia... dan dia pakai header tu... tapi header tu agak besar untuk die... so...aku tolong edit blog tu dan adjust keseluruhan blog dia...huhuhu...pandai-pandai je kan aku... macam la pandai sangat...;p

dan hari ni dah siap pun... time rehat ni la buat sikit-sikit lagi... rasanya cukup lah tu... tambah banyak-banyak kang berat loading pulak... to Aimi...ayu harap aimi suka dengan hasil kerja ayu... ayu buat sekadar termampu... 

ada sapa-sapa lagi nak mintak ayu edit blog ke??? boleh je... jangan risau free... :p



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

8 komen:

aimi adilah said...

hiihih..... suke sgt2 ayu.. teruje..... :) mekaseh ye.....

btl ke free nie??? *rse cm x cye pulak* :)

-✿Ayu✿- said...

@aimi adilah
betulla free syg...nk byr ke??? belanje ayu aiskim 50 sen...hehehe:p

aimi adilah said...

aiskrim je???? hihiih... rse cm xcye lh ayu... mekaseh skali ag :)

-✿Ayu✿- said...

@aimi adilah
hehehe...orite aimi...byk kali dah aimi say thank u nih...huhhu...ayu buat ikhlas...:p

jamilah dluvers said...

ayu nak jugak ayu tolong editkn blog kite ,boleh tak =)

jamilah dluvers said...

ayu ,nk jugak ayu tolong editkn blog kite =)

jamilah dluvers said...

emm ,edit tak payah lah,,,

doodles nk 1 leh tak? = )

2leep.com