Instagram

Sunday, August 21, 2011

Doodle request... pengsan jap...:p


gatal-gatal sangat nak bagi free...hambik kau! pengsan nak siapkan request orang...huhuhu...
ayu tengah rehat je ye...bukan tido dalam kelas...ngee~~~

kesah request doodle free hari tu...ayu dah dapat request korang sume... korang harap bersabar ye...
ayu mungkin amik masa sket untuk siapkan doodle kamoo sume... maklum lah...
ayu ni tengah keje skang ni...lepas keje je boleh buat... dan ayu buat pun time ade idea... ayu tak nak buat just untuk penuhi request tapi hasilnya mengecewakan... ayu buat kalau ada idea... *idea biasanya datang malam je...***ngee~~~ harap sume bersabar yep... ayu pun baru belajar...:p

thanks sudi request...ayu try buat yang terbaik... ayu pun baru je selesai editkan blog Aimi...  ada yang nak suh ayu editkan ??? boleh...free... tapi jangan menyesal ngan hasilnya ye...ngee~~~

SABAR ITU SEBAHAGIAN DARIPADA IMAN





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

11 komen:

Lea IsNaw! said...

baru edit eh?
patutlah rasa lain benor jejak sini

aimi adilah said...

xpe2 mereka mst sabar menunggu :)

-✿Ayu✿- said...

@Lea IsNaw!
hehehe...yup! baru edit...saje je tukar selera...:p

-✿Ayu✿- said...

@aimi adilah
hehehe...hrp2 mcm tu la...

Cik Domo said...

hhihihihihi..
amat memahami perasaan itu ;)

-✿Ayu✿- said...

@Cik Domo
hahaha...tau xpe cik domo...:p

nadzirah said...

hahaha...x per kak....buat pelan2 yer....

-✿Ayu✿- said...

@nadzirah
huhuhu...tu la nad...kne buat slow2...hehehe

puteri katak said...

bg laa tips cmne nk edit blog bg lawa cmni..hehehehe

-✿Ayu✿- said...

@puteri katak
tips???ayu xde tips la...ayu pun ikut tutorial orang...huhuhu... cuma kne pndai2 ubah ikut citarasa...hehehe

Syazmira Suhaimi said...

hu3..jgn tensi2 sngt..chill jep k? hu3

2leep.com