Instagram

Wednesday, September 21, 2011

aku percaya akan ketentuanMu Ya Allah...

ssob...sob... sedih betul la...
dah masuk kali kedua... tapi still tak lulus lagi!
arghhhhh!!!!!!!!!!!! ni yang rasa nak menjerit sekuat hati ni!

kenapa ngan aku hari ni?
meh nak citer dari A-Z!

sebenarnya aku tengah buat lesen kete skang ni...
aku tau... dah tua tapi baru nak buat...:(
lepas SPM tak leh buat...
banyak sangat halangan...

skang ni bila dah terpk keperluan..
baru la terhegeh-hegeh nak buat...
sebelum raya hari tu dah test sekali...
tapi nasib tak menyebelahi aku...
kandas... still boleh terima...first time...
kena pulak bawak viva...
selama ni belajar ngan kancil jer...
tak pe la... peluang ada lagi...
melayang 80 hengget!

dan hari ni test kedua...
tapi malangnya...
sekali lagi nasib bergaduh ngan aku...
kandas lagi!
dah on d way balik pun...
boleh pulak dia mati enjin nak masuk simpang!
grrrrr!!!!!!!!!!!!!!

tapi tak apa lah...
aku percaya akan ketentuanMu Ya Allah...
selagi peluang masih ada...
aku cuba sedaya upaya aku...
letih macam mana pun...kena teruskan jugak...
sampai bila nak macam ni...
takkan selamanya nak menysahkan orang...
aku redha... walaupun 80 hengget lagi melayang...
walaupun ramai yang ketawakan aku...
"senang cam tu pun tak boleh buat ke???"

Allah dah tentukan nasib aku macam ni...
dan aku kena terima...
semoga minggu depan boleh buat dengan lagi baik..
insyaAllah...Amin...

p/s : please...doakan ayu... minggu depan lagi sekali...
tak nak dah repeat lagi...  semoga ayu lulus minggu depan!




❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

merahitujambu said...

belajar memandu ke dear??insyaALLAH lepas ni pasti boleh

Awatif Azizi said...

insyaallah ayu boleh buat...

-✿Ayu✿- said...

@merahitujambu
insyaAllah...doakan ayu ye...

-✿Ayu✿- said...

@Awatif Azizi
amin...doakan ayu eh...

2leep.com