Instagram

Wednesday, September 21, 2011

Doodle request l Dedeq de wishes


doodle request lagi!!!!
kali ni dari Dedeq de wishes...

kali ni lain sket sebab dia mintak doodle untuk button back to top...
dan ini lah hasilnya... 
biasa-biasa je...huhuhu..
harap suka yep!


ini yang asal...
dan ini untuk button back to top...:)


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

AyiLarimA said...

uih, comey plus ayu nya doodle ntok si dia tu, bertuah sungguh !
nak jugak bole?
hihihi, ngade2 btol :P

merahitujambu said...

sesuai dgn button top..

dEdEQ dE wIshEs said...

AYU TAYAM .. MACEH AU .. HEHEHE .. COWI LAMBT BAGI RESPOM .. SY BRU JEWP ON9 .. MEKASIH SGT2 .. SOMEL GEGILEWP ..

2leep.com