Instagram

Monday, September 05, 2011

.berjauhan lagi...

7 Syawal 1432H dah mula menjengah... sekolah pun dah start balik... 
same goes to my beloved Encik Mok...
dah balik kulim dah semalam...
kejap je dapat beraya 3 hari je... tak cukup kan...kan...???T_T...

tapi aku still stay kat Melaka lagi till hari khamis nih...
dah beli tiket MARA LINER 8/9/2011 kul 9 mlm...
tapi still tak puas lagi berjalan ngan Encik Mok...
huhuhu...
tapi apa boleh buat...dugaan Percintaan Jarak Jauh...
macam ni lah...  huhuhu...
moga jumpa lagi next December ye Mok Mok...ngee~~~
will always LOVE u...

p/s : balik kena survey kain songket dan baju batik untuk bakal kakak ipar untuk wedding dia next year...~ January dah tak lama dah... wuuuu... kena survey cepat-cepat...




❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

♥ Frau Reen ♥ said...

ayu2..rindu kt ayu..slmt hr raye..

ayu2,rin nk layout cm ayu..nk amik kat mne:((

merahitujambu said...

alahai sweetnyaaaa

-✿Ayu✿- said...

@♥ Frau Reen ♥
rindu reen jgk... layout ke background rin...

-✿Ayu✿- said...

@merahitujambu
hehehe...biase2 je..."[

aimi adilah said...

ehem2.... :)

2leep.com