Instagram

Wednesday, September 14, 2011

Journal Junior Auditor month #3

Assalamualaikum w.b .t

waa...lama giler dah tak berjurnal... apabila kemalasan yang melanda...
satu hape keje pun tak jadik! huhuhuhu...

si junior auditor nih sedang sangat sibuk mengaudit sebuah company yang...
URGHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kata spontan yang  wajib keluar setiap kali menghadap fail koperasi tu...
sakit otak nak siapkan corp tu...
aih...sabo je la... InsyaAllah...
aku akan cuba siapkan jugak walaupun stress 
tambah pulak dengan big boss nya yang cerewet tuh!

sedar tak sedar dah masuk bulan ke-3 aku kat MaaCo.
tinggal lagi lebih kurang 3 bulan untuk habiskan praktikal nih...
semoga makin banyak pengalaman kena marah, kena buli, kena buat keje...
akan aku timba...hehehehe... *** versi lepas geram...

skang nih tengah tunggu kek secret resepi masak..weee~~
penat pegi belajar buat hari tu...
korang nak??? meh datang raya rumah ayu... 
raya belom abes lagi... hahahaha... 
mcm ni la lbh kurang kek tu... yg ni bakal adik ipar buatkan untuk si Adel...


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

Fatin Farhana Binti Ramli said...

wah .. sedapnye kek .. nak sikit leh ??

-✿Ayu✿- said...

@Fatin Farhana Binti Ramli
hehehe...meh2... dtg umah ayu...:p

2leep.com