Instagram

Tuesday, September 27, 2011

mood ke LAUT CHINA SELATAN!





hermmm.... hermmm.... jenuh dah mengeluh hari ni...
mood hari ni memang dah tertendang ke laut China Selatan yang memang tengah bergelora tu...
tak tahu la apa yang tak kena hari ni...
***gggrrrrrrr...
dah memang stress dengan koperasi yang aku tengah audit ni...
entah bila nak siap aku pun tak tahu la...
patutla orang keja auditor ni cepat miung!

Ya ALLAH...
semoga KAU permudahkan segalanya buatku...
permudahkan perjalanan hidupku yang semakin rumit...
permudahkan setiap urusanku...
buka kan aku jalan penyelesaian kepada setiap masalahku...
aku percaya akan keajaibanMU...
AMIN...

aku mula merasa kekurangan diri...
aku mula berfikir tentang masa depan...
*** sepatutnya fikir dari dulu...
aku mula berfikir tentang macam-macam hal...!
beratur la dulu...jangan bagi aku stress dulu...
huhuhuhu...
*** really need a shoulder to cry on...
ENCIK MOK!!!!!!



tadi adik baru je call dan bagitahu tarikh konvo dia 22 Oct...
dan cek dah plan awal-awal nak g dengan ku...
but suddenly... ayah ngah plk nak berangkat ke Tanah Suci tarikh tu jugak!
so... mana yang patut pergi skang ni...
adik pulak konvo dekat UTM Skudai..
kalu dekat UiTM Dungun tak pelah jugak... 
aisehhhh~~~

dan cek bagi cadangan macam...
" ayu lah ikut g Skudai... g ngan ku...
cek tak sampai hati nak tinggal sedara-mara mari plok..."



aku tak kisah pun nak wakilkan cek dekat konvo tu...
tapi nanti...adik aku la yang sedih...
dah la satu2nya adik laki aku...
aku tahu dia mengharap cek dan ku gi...
tapi cek dan ku pun tak nak tinggalkan adik yang nak berangkat ke tanah suci...

huhuhu... 
Ya ALLAH.. KAU tentukan yang terbaik buat kami...





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

aimi said...

wt lh kptsn yg terbaik ye :)

merahitujambu said...

napa dear??ok x??

-✿Ayu✿- said...

@merahitujambu
huhuhu...ntah la...stress dalaman mungkin...:(

2leep.com