Instagram

Thursday, September 22, 2011

siap menjahanamkan blog Awatif...! :p


memang kejam betul perkataan JAHANAM tuh! ngeee~~~
Alhamdulillah...aku baru je siap mengedit satu lagi blog milik AWATIF AZIZI...
Watif dah cakap awal-awal nak combination color soft pink + baby blue...
dan hasilnya....



err.... tengok la sendiri eh... tak reti nak komen...
sebab sendiri yang buat...
huhuhuhu...

to Awatif...
sorry kalau tak memenuhi citarasa watif sangat sebab ayu buat sesuka hati ayu jer...hehehe:p
ayu ada buatkan blockquote sekali...nanti leh try...
and... kalau ada nak tukar apa-apa...
just let me know yep!
nanti ayu tukar... 
epy blogging!

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

Awatif Azizi said...

thanks sgt2 ayu...watif suka.. =)

-✿Ayu✿- said...

@Awatif Azizi
hehehe...same2...:p

2leep.com