Instagram

Thursday, October 27, 2011

30 Day Challenge # Day 4



benda yang anda buat bila sorang sorang

waaa...time sorang-sorang memang tak best...
i hate being alone... rasa sangat sunyi...
rasa kosong... sebab tu aku sukakan suasana yang bising...
suka pergi tempat ramai orang...
dikelilingi mereka yang ceria...

***tak menjawab soklan la pulak...hehehe

time duk sorang-sorang aku selalunya...

ONLINE la!!!!
facebooking...blogwalking...kacau-kacau orang...

selain tu...

BERPHOTOSHOP
godek-godek...cari tutorial... try itu...try ini... create itu...create ini...
lepas tu muncul la beberapa freebies yang tak seberapa...hehehe

last but not least...fav yang takkan aku tinggalkan sampai bila-bila...


 MERENUNG MASA DEPAN...
kadang kita tak sedar bagaimana dengan masa depan kita kan...
time duk sorang-sorang aku akan mula berfikir tentang diri sendiri...
tentang masa silam...
kesilapan yang perlu diperbetulkan...
and everything yang perlu aku fikirkan...

tapi selalunya...it will be ended with...


huhuhu... encik MOK always mad when i'm like this...
i'm sorry...:(

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

Nafisah Ruslan said...

saya pun tak suka tinggal seorang.. bosan yang amat! selalunya kalau dah boring sangat.. saya pasang lagu kuat2 pastu bajet karoke.. hehe

2leep.com