Instagram

Wednesday, October 26, 2011

juling mata cari idola Ben Ashaari!





dah lama sangat tak join segmen Abg Ben... dan tadi TER join satu segmen... hehehe... 
bila dah dapat senarai penuh...apa lagi...
mula la menjajah satu-satu belog... 
naik juling la jugak mata ni...
kat sini nak simpulkan beberapa perkara sepanjang lawatan ke belogssss tersebut...
***dah macam ketua audit negara! kehkehkeh...

  • kebanyakan yang join segmen ni adalah newbie... tapi yang dah lama pun ada jugak.... cari kawan baru kan..
  • bila bukak blog, boleh pulak ada pop-up welcome note...ermmm...not a good idea sebab kalau orang tengah serabut... terus tutup blog...! *** termasuk aku!
  • tekan link blog tu...tapi nak loading punya lama...last-last...laju je mouse pergi tanda "X"!*** mintak maaf...faham-faham je la yep!
  • time nak tinggalkan komen***dah datang kena la tinggalkan sepatah kata... tapi tak best betul bila kena isi borang tambahan...*** verification word! 
  • bila dah komen...ada pulak pop-up lagi sekali! ***serabut pun ada jugak kadang-kadang...huhuhu...
setakat ni..tu je la yang terjumpa...
to those newbie atau mereka yang rasa nak blog mereka dilawati oleh blogger lain...
please... jangan buat perkara-perkara di atas...
kadang-kadang boleh mengganggu pelawat yang datang nak bersantai dekat blog kita...
huhuhu...
i'm just giving my opinion...
aku pun buat silap jugak ...
tapi kita boleh perbetulkan kesilapan...
nobody is perfect!

anyway...keep blogging!

p/s : jumpa tak idola Ben Ashaari tu???? hehehe

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

13 komen:

Tiramisu Fatiema said...

Salam perkenalan..singgah sini ziarah blog ayu pulak..thanks

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ayu masuk blog ca ok x? ada pape masalah x ye?

*ca dtg membalas kunjungan.. =)

Lyana M said...

kunjung bls n follow here.
slm perkenalan.
:D

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Terima kasih atas teguran yang diberikan... bagus betul ehh ... sambil blogwalking ... sambil usyar betul2 ..bagus ....

Terima kasih kerana singgah ke blog saya.

www.hasrulhassan.com

c nana said...

betul2! stuju sgt dgn sranan u.. kdg3 tu jdi hang lptop aku sbab blog lmbat loading.. lptop aku ni lgi yg kcik ja.. lptop free 1mlysia beb haha :D

Eera Shera said...

betul2.td masa BW sy ade terjumpa satu blog ni. die cakap buat ape nak tegur blogger lain. biar la tu blog dorang.

memang la tu blog dorang. tapi kalo org x masok jangan marah pulak..kalo memang nak buat blog utk diri sendiri tak pe la kan..sape nak kisah..

tau la dorg newbie..tp kalo ade yg nak tegur, terima je la kan.kita pun cuma nak tolong..

Miss Eiza said...

setuju setuju setuju... ;)

Ujie said...

salam kenal ayu..
jenguk ayu pulak.
rasanya blog akak free dr benda2 menyusahkan tu.

Dari sudut Hati kecilku said...

hehehe..i xdlah newbie sgt. tp jrg update.

Faz Abas said...

salam. ni nak jemput ayu singgah blog acik di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. acik tulis cerita pendek.

KiMiE said...

Singgah dari segmen Bro Ben :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com/

Adeq Yoe said...

salam perkenalan !

http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Bella said...

Salam perkenalan...
Betul tu apa yang ditulis oleh cik Ayu.. Thanks atas kunjungan anda... ^^... Menarik tengok blog ni, bila nak klik image, image tu senget... Tpi nice...

2leep.com