Instagram

Wednesday, October 05, 2011

service edit blog KINI DIBUKA!



Alhamdulillah...setakat ni ayu dah siap edit 5 blog...
tapi sebelum ni ayu cuma bagi secara percuma... 
sebab ayu tak yakin dengan hasilnya nanti...
dan takut tuan empunya belog tak puas hati...

tapi atas nasihat beberapa orang yang berkenaan...
dorang suh buat service edit belog...

dan setelah difikir-fikirkan...
ayu decide untuk buat SERVICE EDIT BELOG...


item yang akan ayu edit :
* Tukar Template dan Background
* Favicon
* Ayat Bergerak di Menu Bar
* Facebook Like Button 
* Centerkan Header
* Buang Navigation Bar
* Buang Subscribe : Post Atom
* Letak Button Follow dan Dashboard tumblr (limited edition)
* Create Shoutmix (float/slide/etc.)
* Letak Ayat di Bawah Setiap Post
* Centerkan Post Title
* Centerkan Sidebar Title
* Letak Post Title Background
* Letak Sidebar Title Background
* Buat Border untuk Post & Sidebar Title
* Letak Copyright
* susun semula widget supaya kemas
* icon home, newer, older post (limited edition)
* blockquote
* blockquote hover
* fieldset (mengikut permintaan)
* button reply ( limited edition)
* post title hover (mengikut permintaan)
* Header (simple dimple je yang ayu pandai:)

  Header + Doodle


bagi yang nak doodle atau doodle + header
 ayu akan collaborate dengan Cik Merahitujambu
untuk melukis doodle tersebut

setiap doodle akan dibuat oleh Cik MerahituJambu... 
sebab ayu tak mampu nak buat doodle awesome macam tu...

bayaran bergantung kepada Cik Merahitujambu...
harga boleh runding dengan beliau...

Hubungi beliau disini

Bayaran

setiap belog yang diedit akan dikenakan bayaran sebayak RM10 sahaja
bayaran boleh dibuat di melalui:

Akaun BANK ISLAM
 no akaun akan diberitahu setelah belog siap    diedit 100%

Bayaran TOP UP : bagi no. pin top up 

bagi tempahan doodle bayaran bergantung dengan Cik Merahitujambu

Hubungi  

Hubungi ayu melalui inbox Facebook  : 


contoh belog yang ayu dah edit sebelum ni boleh di lihat di <SINI>


SERVICE EDIT BLOG TERPAKSA DITUTUP BUAT SEMENTARA WAKTU...
AKAN KEMBALI LAGI...TAHUN DEPAN...
INSYAALLAH...:)






❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

Enh Ear said...

nak2XX.. mcm nerye? t saya pm ayu kt fb...

merahitujambu said...

moga ada rezeki kamu ya ayu..=)

ibubahia said...

salam cik ayu,sis nak jugak ye..6t sis order kt fb

::CIK LYNN:: said...

ayu, cik lynn nk tmpah gak bleh x?

2leep.com