Instagram

Wednesday, October 05, 2011

another blog edited!



fuhh...berpeluh-peluh nak siapkan request orang...huhuhu...
tapi Alhamdulillah...siap la jugak... walaupun rupanya...hermmm....
nak kata lawa....takkan nak angkat bakul sendiri kan...
tapi honestly... blog asal nya lagi lawa dari yang aku buat nih...
berpeluh jugak nak edit...sebab template yang memeningkan...huhuhu...
tapi...boleh la kot... komen la nak komen pape pun...
 sebelum terlupa... kredit given to Miss D'ya Marshmello for the cute girl dekat header tu...
lawa sangat... nak harapkan aku buat???
haram...~~~~:p

jom la jengah-jengah dekat blog Cikk Bee Ismeth nih...:)



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

10 komen:

merahitujambu said...

wah sgt kreatif la..nk g terjah jap

PCL said...

boleh edit2 blog ye...singgah kenal2.

-✿Ayu✿- said...

@merahitujambu
hehehe...sila2...

-✿Ayu✿- said...

@PCL
hehehe...boleh la...sket2... slm kenalan!

♥Lady Ainaa♥ said...

Tersgt comel..hehehehe...PINKY!!! Yawwww...

-✿Ayu✿- said...

@♥Lady Ainaa♥
eh...purple la...hehehe

NoYB said...

cantik la....nice sgt...^___^

-✿Ayu✿- said...

@NoYB
hehehe...simple je...

C i k P i p i T e m b a m said...

wahh cntiknyeee ... harus diterjahh ! hehe... belog kita gak yg simple dimple :P

-✿Ayu✿- said...

@C i k P i p i T e m b a m
hehehe...ayu cume touch up2 sket je...sbb blog ni dh ok...

2leep.com