Instagram

Thursday, November 17, 2011

edit blog + header free I special gift my 1000th follower!

another blog edited! ini adalah milik follower ke-1000 Dunia Ayu!
tahniah to FaraMyza for being my 1000th follower...
as an appreciation...aku menawarkan untuk edit blog dan header free...

and that was the result!
really hope that you wold like this FaraMyza!
jemput lah singgah rumah dia eh....

owh...speaking pulak hari ni... heheheh...
weeee~~~~ 
siap sudah blog yang perlu diedit...
sebenarnya ada satu lagi blog...
tapi owner dia dah remove pulak...
so...tak dapek la nak edit blog dia...
huhuhu...

now... concentrate untuk buat wedding invitation card pulak!!!
weee~~~~
any suggestion for me???






❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

11 komen:

::tHe sHaDoW:: said...

erm kak ayu ! jealous lah >< HEHE btw comel kak ayu edit ^^

-✿Ayu✿- said...

@::tHe sHaDoW::
hehehe...biase je la... dik..nt kak ayu buat free...grab eh...

azilinda ali said...

jeles...comel + cntk...

Are_Rull said...

whoah!cntek la header dak tuh...

Yana Houry said...

uit..background cam kenal je...

merahitujambu said...

cantik laa awk edit header tu

-✿Ayu✿- said...

@azilinda ali
ah? biase2 je la...anyway...tq! heheh

-✿Ayu✿- said...

@Are_Rull
bdk tu pn cantik kan...

-✿Ayu✿- said...

@Yana Houry
eh2...sory sis...x perasan...uhuhu

-✿Ayu✿- said...

@merahitujambu
hehehe...tq...tp x flash2 cm awk...huhuu

Along^Nurul said...

tlg editkan blog sy boleh tak ^_^

2leep.com