Instagram

Wednesday, November 16, 2011

30 Day Challenge # Day 6



day 6 dengan soalan......


tiga perangai burok anda

errr...sapa yang nak mengaku perangai buruk sendirik kan?
tapi dah ni cabaran untuk aku...so... terpaksa la aku mengaku..hehehe...

perangai burok #1

aku seorang yang sangat suka tangguh-tangguhkan keje!
kalau dapat keje hari ni...mostly assignment!
aku akan peram dulu untuk 2,3 hari...bagi dia masak ranum dulu...
kalau kena submit akhir sem lagi best...peram sampai masuk minggu final..
lepas tu mula la stress bagai... banyak keja la konon...
nak study la...nak buat assignment yang tengah masak ranum lagi...
lepas tu mengadu penat la... demam la...ishk-ishk...

kalau kat rumah pulak keje rumah la...
bangun pagi-pagi bukan nak kemas rumah dulu ke...
selalu je bagi alasan "tak pe la... kejap lagi la..."
last-last kakak aku yang buat sume...kehkehkeh,...
nak tunggu aku buat??? tahun depan la aku duk tangguh-tangguh...


perangai burok #2

errr...actually aku tak tahu la yang ni boleh diklasifikasikan sebagai perangai burok or tak...
aku ni memang la bukan golongan yang cantik...lawa...comel...atau yang seangkatan denganya pun...
tapi aku sangat suka berlagak depan cermin...
berlagak macam orang famous...hahaha...***KANTOI!!!!
cukup yang tu...lagi banyak aku bukak jap gi...hehehe
perangai burok #3

aku sangat suka buat kerja 2 kali!
susah la nak explain...
pendek cerita... kerja boleh buat sekali gus je...
tapi aku punya cerdik+ bijak...
suka buat berkali-kali...
orang rajin katakan...hehehe...

dah cukup dengan perangai burok aku!
jangan amalkan segala perangai burok aku nih...
tak baik untuk kesihatan...


jumpa lagi next day!




❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

Mira Adzlia said...

haha..lebih kurang nye perangai buruk kite nih... ^_*

-✿Ayu✿- said...

@Mira Adzlia
ye ke??? hahaha...tp xde la burok sgt kn...heheh

merahitujambu said...

setiap org pastu ada perangai mcm tu..hehehe..semua org tak sempurna..

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

sma la kte ske sgt b'tgguh kalo wat keje.. slalu jer kena bebel ngan ayh.. dia kta "keje yg b'tangguh xkan menjadi"

2leep.com