Instagram

Thursday, November 10, 2011

hasil kerja yang...entah lah!

Alhamdulillah... siap lagi 2 blog...
tapi...entah lah...  i done my best...tapi macam tak puas hati je...
dah try buat yang terbaik... 
hope tuan punya blog puas hati...
huhuhu...






jemput lah pergi usha blog dorang...
and please do comment my work...
still trying to do better...

p/s: honestly...blog mereka lagi lawa sebelum diedit oleh aku!
tapi setelah diedit oleh aku... i think i've ruined them!
owh...please...forgive me...~~~




❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

10 komen:

ayuyuuu :) said...

hye hye.

:) blog mreka nampak best.

blogwalkingg..

Yana Houry said...

awesome!!! sangat cantik la ayu...
ape la ayu ni..think positive k...
honestly jugak sangat puas hati...
dan sorry sangat2 kerana jd customer yg paling cerewet :'(

Are_Rull said...

ok la tu dear..ni dorg order/request eh??nice & cute always la..

-✿Ayu✿- said...

@ayuyuuu :)
jgn lupa follow skali...hehehe

-✿Ayu✿- said...

@Yana Houry
eh...xde la... ayu ok je kak... lg sng ayu nk buat bile akak bg direction...hehehe

-✿Ayu✿- said...

@Are_Rull
yup! ini customer order... hehehe...tq... but not really...

Munnafendy said...

cantik n simple =)

eyka ka kecil said...

lawa la kak ayu buat header dia
orang . .memang awesome la kak
ayu . .

merahitujambu said...

makin menarik laa dear

Aisya said...

bru dpt dtg sini. huu. tenet slow gile babeng ! cntek nye header ayu buat tu. milik sape la agknye :P

2leep.com