Instagram

Sunday, November 13, 2011

another piece of my work...


she is so beautiful right? a model to be!
congrates to Farah for selected as Finalist Pencarian Cover Girl Yezz!!! magazine 2011...

aku baru je selesai mengedit blog dia yang dah di tempah a couple of weeks ago...
tapi baru je hari ni aku boleh siapkan...
maaf ya farah kalau terlambat...

i am not very well for couple of day + line internet yang lembap giler-giler!!!

akak harap farah puas hati dengan hasil kerja akak...
simple jer... that's all i can do...

jom terjah blog budak cantik ni... dan doakan kejeyaan farah dalam competition tu jugak! Amin...
p/s: farah mintak edit blog macam Irene Nadia Marcello yang da bomb tu...tapi sory sangat...
ayu cuma blog editor... belum mampu untuk jadi blog designer...huhuhu

*
*
*
*

berehat untuk seketika sebelum sambung dengan 2 blog lagi...
tempahan edit blog ayu terpaksa tutp buat sementara waktu 
sebab ayu dapat job untuk create wedding invitation card...
so... i need to focus on that dulu...

insyaAllah...service edit blog akan dibuka semula tahun depan...
***tak lama dah kan...ngee~~~

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

syazana amira said...

rajin betul ayu edit2 blog nih :)

-✿Ayu✿- said...

@syazana amira
hehehe...buat time ade mood+rajin jgk...hehehe

Gadish Lollipop said...

Thanks a lot akak . Farah suka sesangat . Bertambah semangat nak blogging.Sejak blog dah lawo ni,hari2 asyik nak update jek . ehehehee

2leep.com