Instagram

Wednesday, November 02, 2011

header simple-simple je...last!...part 4



Alhamdulillah... akhirnya siap jugak sume header yang korang request hari tu...
kat bawah ni adalah last part untuk header-header korang...
i've done my best untuk header free kali ni...
ayu harap korang sume berpuas hati dengan hasil tangan ayu yang tak berapa nak kreatif ni...
ayu harap sangat korang berpuas hati...

maaf kalau ayu tak mampu untuk penuhi permintaan korang sume...
ayu buat ikut suka hati ayu je...
hehehe...

InsyaAllah...kalau ada kelapangan lagi...
ayu akan offer lagi untuk header free nih...
maybe edit blog free... maybe je la...bila tu...ayu tak janji yep!
kalau nak...jangan lupa follow up blog ayu eh...
ayu sayang korang sume...weeee~~~~


http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/sakura.png
http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/nature.png
http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/hearty.png
http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/stars.png


http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/craft.png
http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/nanakimi.png
http://i1105.photobucket.com/albums/h355/Latif_ayu/angrybird.png
*
*
*
*
*
ada yang mintak flash header...
ayu mintak maaf...ayu tak pandai nak buat...
ayu pun still belajar lagi macam mana nak buat...
nanti ayu dah terror...***perasan!
ayu kongsi ngan korang eh...hehehe
cara nak amik header nih...
right click---> save image as
atau gunakan URL yang ayu dah bagi yep!

DONE!!!!
*** nak guling-guling rasa lepas berjaya siapkan sume nih...
*** sesungguhnya aku dah kering idea...
kena refresh balik untuk blog-blog yang akan diedit...

p/s : ada 2 blog yang ayu tak publish dorang punya header sebab owner mintak blog diedit...
harap sabar yep!


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

9 komen:

Yana Houry said...

ayu!!! semuanya sangat cantik!!!

Are_Rull said...

CIK AYU!!!THANX A LOTS!MUAH3!HAHHAHAHHA..SGT TERUJA COZ HEADER CIK AYU WAT SGT2 SYOMEL DAN LAU BLH PELUK HEADER TU..NK PELUK DAH..EVN PIC X SMA MCM Y SY BG..TP SY SGT100X PUASHATI..
(hehehe sje gne caps lock coz header cik ayu wat sgt sy puash hati)

~thanx taw cik ayu~

merahitujambu said...

kreatf laa dia

nanakimie said...

ya ampun! shomelnya! thanks a lot dear:) cyg kamo ketat2x!hehe.....nana suka sangat3x!!!!

About Mr.s Anita said...

Kak Ayu ! Thank sangat2 , header Nita yang kak Ayu buatkan tuh cantik sangat2 ! Tak tau lah nak nak balas dengan apa , cuma boleh cakap terima kasih sangat2 ! Gomawo and sarangheyo ^_^v !

~ieda~ said...

thanks adk ayu....suke2...xkesah lmbt pon x per...suke lah katon2 2...thanks tau dear...naty lau ida nk ubah pape, ida tya ayu k ^_^

ibubahia said...

Ayu!..thanks a lot dear. Sgt2 comel..sis suka :D

jemarisuri said...

helo ayu,

bila nak offer yg free lagi..akak nk jugak la satu..sbb lum ada header sendiri lagi ni...nampak cam comel2 je ayu buat...hihi

nti jgn lupa kasi tau akak time offer header free tu ye...kalau ada watermark free pun ok gak...hehe..

banyak plak request kan...soriii..

cheQnOnO said...

Ayuuu...very proud of u!! sangat suka.. i like!!! good job! Anggap ianya as my birthday gift :P

2leep.com