Instagram

Saturday, November 05, 2011

kita takkan mampu untuk puaskan hati semua orang...



setiap manusia dilahirkan dengan kelebihan dan kekurangan masing-masing...
tak ada seorang pun yang sempurna dalam dunia yang mahir dalam segala perkara...
sebab tu manusia itu saling memerlukan...

doktor memerlukan nurse...
tukang kayu memerlukan pahat dan pahat ada yang membuatnya...

begitu juga dalam dunia blogging ni...
selama ni ayu seikhlas hati buatkan header free...
edit blog free... ayu buat seikhlas hati dan dengan kemampuan ayu...
ayu tak terhegeh-hegeh mencari follower atau nak dipuji...
tapi ayu buat dengan IKHLAS... tanpa bayaran...
tak perlu untuk mempersoalkan kenapa ayu bagi free...

bila dah nama free... ayu tak kenakan sebarang bayaran pun walaupun 10sen...
terpulang kepada owner untuk pakai apa yang ayu bagi atau pun tak...
kalau dorang suka...dorang boleh pakai...
kalau tak suka... tak perlu pakai...
tapi tak perlulah untuk memperlekehkan hasil usaha ayu...
ayu bukan seorang web designer yang mampu untuk create 
sesuatu yang daboom macam designer lain...
itu kepakaran mereka...ayu sendiri salute dengan hasil kerja mereka...
tapi ayu tak mampu untuk buat macam mereka...

ayu buat header free...edit blog free ni pun sebab ayu nak bantu blogger baru atau lama....
yang jeles tengok blog lain yang cantik...lawa... 
ayu tolong untuk naikkan semangat mereka untuk terus berblog...
orang cakap blog lawa baru ada semangat nak berblog...
ayu memang tak mampu nak buat sebijik macam mereka...
tapi ayu cuba buat yang terbaik...sebab tu FREE! ayu tak mintak bayaran pun...

please... ayu buat dengan kemampuan ayu jer...
jangan harapkan ayu untuk buat macam mereka yang pakar...
 maaf...ayu tak merujuk kepada sesiapa...
hanya luahan hati seorang blogger picisan ...





❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

8 komen:

icHabElla said...

sabor ye..bese la tuh..bkn sume kehendak org kte boleh penuhi ngn perfect..

EZAN IDMA said...

janji ayu seikhlas hati kan. dpt rasa keikhlasan ht ayu :_)

EZAN IDMA said...

janji ikhlas :)

Mira Adzlia said...

sabar yer ayu..bese la tuh..org mmg xkn pnah bhenti kritik.... :)

echa rahman said...

sdih je entry ayu...sape yg ckp doodle ayu xcantik.?td bru mmbe blog echa puji header echa..dia siap nk 1 lg..jgn sdih2 k ayu...:)

Aisya said...

touching :( very sory syg klau kite ade sakitkan hati ayu :(

Are_Rull said...

ish spe pulak lah irihati pd kebaikan cik ayu kita nih...byk2 bsbar k..kwn sy pn bru je puji,header y cik ayu watkan tu cantik dn comel..

cheQnOnO said...

jangan mengalah ayu.. anggap kata-kata tak puas hati dorang tu sebagai pembakar semangat dan pendorong buat ayu.. Semangat dik!!

2leep.com