Instagram

Tuesday, November 22, 2011

Selamat Pengantin Baru !

musim vuti sekolah dah start...maka musim orang kawen pun start lah...
ramai pulak kawan aku yang kawen tahun nih...
aku? okeh...kira lagi 5 tahun...insyaAllah...hehehe...

ahad hari tu attend wedding schoolmate punya wedding dekat Marang...
susah sket hari ahad...terpaksa half day untuk g wed kawan aku sorang ni...
bersempena dengan tarikh cantik 20.11.2011...

SELAMAT PENGANTIN FARAH...
SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT BERSAMA SAIFUL...
YOU DESERVE TO BE HAPPY~~~

friends never end...
when i see her happy face...
i wonder how it feel being a wife....
aku rasa macam tak sabar nak kawen...***gedik!~~~ hehehe...

p/s: syg....bila nak datang minang honey~~~








❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

5 komen:

efa said...

tahniah utk kawan awk :)

✿....rossa alina....✿ said...

AMBOI KEMAIN GATAI..HAHAHAHA..BTW,CONGRATS FOR UR FRIEND.. :)

-✿Ayu✿- said...

@✿....rossa alina....✿
hehehe...sekalu sekala nk gedik..;p

jemarisuri said...

congrat utk kwn awak..semoga berbahagia dan berkekalan selamanya..ameen

2leep.com