Instagram

Thursday, December 08, 2011

Ayu mintak ampun... ayu mintak maaf... salah ayu...:(

first thing first.... ayu nak mintak ampun dan maaf pada beberapa blogger iaitu bakal customer ayu...

kat atas ni print screen dari inbox ayu yang ayu baru je baca tadi...
ayu tak tahu pun yang selama ni mesej sume pergi dekat spam..
ayu baru je perasan tadi...

ayu mintak maaf sangat-sangat dekat blogger yang tunggu-tunggu ayu reply mesej dorang...
huhuhu... ayu mintak maaf sebab korang dah mesej berbulan-bulan tapi baru sekarang ayu reply...
sumpah ayu langsung tak tahu...huhuhu...

kepada yang still berminat untuk gunakan servis ayu untuk edit blog...
ayu boleh buat lagi...insyaAllah....


segala kesulitan yang berlaku...Amat ayu sesali....
AMPUNKAN AYU...:(






❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

Munnafendy said...

alahai masuk spam ke? erm..ai hari2 cek spam box..kadang2 ade yg sesat =)

-✿Ayu✿- said...

@Munnafendy
itu la... rasa bersalah sgt...huhuhu....

Ujie said...

samada kat blog atau email..mmg kena hari2 check kat spam tu.

kat blog pun, kdg2 komen org masuk kat spam.

Gadish Lollipop said...

Its okay kak ayu :) Chill yaw .

::mak incik:: said...

xpe la ayu.. its ok.. ;)

KuNanGKuNanG said...

kt blog sy pun sama, ada gak komen yg sesat masuk kat spam..huhu

2leep.com