Instagram

Thursday, December 29, 2011

.:: My happy day...with them ::.

mula dgn gmba nih dulu...

seminggu dekat Melaka lagi...weee~~~
seronok je kan ayu ni...hehehe...

ayu sampai melaka hari Jumaat... hari sabtu tu pulak K.Jaa pegi KL..
so tinggal la ayu sengsorang dekat rumah tu...
tak ikut sebab nak hantar mak sedara naek bas malam tu...

hari sabtu Encik Mok busy~~~
bawak kete kawan dia pegi bengkel...
dah petang baru balik...
dan terus bawak ayu pegi makan sebab makan roti canai je pagi tu...
ooohh lupa... Encik Mok sempat hantarkan roti canai pagi tu
sebelum pegi bengkel takut kita kelaparan eh...
tau la kita malas masak...hehehehe..:p ~ 

seharian tunggu encik Mok balik... last-last dekat kul 5 bru dia sampai umah...huhuhu...
time on the way nak pegi makan petang tu...
encik Mok dah cakap nak pegi main boling malam nanti...
~dengan ALONG, Abg Hairi (tunang Along), Suraya (kazen encik Mok) & QYLA! & ENCIK MOK laa!
ingatkan tak nak ajak... tapi last-last dalam kul 9 mlm lebih mesej suh siap-siap...

sampai je dekat Melaka International Bowling Centre tuh...
gila ramai orang... orang tengah KRISMAS time tuh... 
terpaksa la melangut menunggu sampai kul 11.30 malam...
ayu pun kena main jugak... dah la lama giler sangat dah tak main ni...
10 tahun dah kot...huhuhu... 
tak kesah la...bedal je...suka-suka...bukan bertanding pun kan....

jom usha pic kami...:p
errr...tak masuk longkang pon...~~~:p

yg ni strike...~tipu~

 Along dah expert~

Abg Hairi~ dh byk kali JUARA

kaki sape ntah...:)

me & my Encik MOK!

qyla SIL-to-be

Suraya ~kazen encik MOK

hahahaha... konon expert la tuh...heheh

errr...serius nye...

Groom & bride-to-be ~


kitorang habis main dalam kul 1.30 pagi hari tu...
nasib baik dah mesej Kak Jaa siap-siap bagitahu balik lambat...

 memorable day for me~~~ spending time with them~~~



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

SyamimiNazifa said...

datang melaka ke ? boleh jumpe ni kak ayu , hihi :D

-✿Ayu✿- said...

@SyamimiNazifa
hehehe..boleh2...why not...

2leep.com