Instagram

Sunday, January 29, 2012

Dah pandai design template! weee~~~ *** JAKUN !

weekend yang baru je lepas semalam ayu penuhi dengan siapkan tempahan blog yang dah ditempah beberapa minggu yang lalu...dah makan bulan kot... baru la aku boleh siapkan...huhuhu... sory kalau tersangat lambat yep!

tapi the best thing is... ayu dah pandai design template! weeee~~~~ seronak la jugak...
sebab all this while cuma boleh tengok design-design cantik dari orang lain terutamanya





tapi ayu cuma pandai sikit-sikit je la...
simple-simple je la ayu reti skang ni...
i'm still learning... do support me OK!




ayu rasa guna teknik ni lagi cepat dari cara biasa yang ayu pernah buat sebelum ni...
tapi buat masa sekarang ni ayu belum boleh buka tempahan lagi... 
ayu tersangat BUSY!
nanti kalau ayu dah free sikit ayu buka untuk tempahan yep!

jemput singgah dekat blog yang ayu dah edit tu yep! weee~~~

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

17 komen:

shiema sufian said...

cantiklaaaaa. boleh la design kan untuk Shiema satu ye (:

MIMIE AIZA said...

waaa.. nanti boleh designkan utk mimie yea :)

-✿Ayu✿- said...

@shiema sufian

insyaAllah... nt ayu buke tempahan eh...

-✿Ayu✿- said...

@MIMIE AIZA
hehehe...boleh2...:p

-✿Ayu✿- said...

@ceriteraliyana
simple je... blog yana lg cantik...

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

pandainya bt template sendiri.. ajar cikit..:))

AsH ShiKaNo said...

cntik dn kemas :) terbaek,,hehe

-✿Ayu✿- said...

@DySha.Pink◕‿◕✿
HEHEHE...tau sikit2 je... insyaAllah...nt ayu ajar eh...

Ain Dzaya said...

pasnie ayu ley la buat bisness template mcm myravea taw!

klu ain tempat free tak..ehhee..


http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rama-rama-sungguh-cantik.html

mari sama sama kita hayati :D

qaseh johanna said...

terbaik la ayu..cantik2... bleh wat bisnes.. hehe :)

-✿Ayu✿- said...

@qaseh johanna
ehehehe...insyaAllah kak...:)

-✿Ayu✿- said...

@Ain Dzaya
nk free??? tgu ayu buka free nye ek...

-✿Ayu✿- said...

@Mish Apple
simple je...huhuhu

Cik Bulat said...

wahh ! nice editing :) takpe, blaja sikit2. dulu cb pon mcm tu jugak :) hehe. dulu tak amik payment, saja suka2 buatkan blog org :)

-✿Ayu✿- said...

@Cik Bulat
hehehe...teringin nk blaja ngan cik bulat...

2leep.com