Instagram

Sunday, January 15, 2012

Freebies Ana Muslimah :)

Lama ayu tak update belog sebab kesibukan yang melanda...
ni ayu nak bagi doodles free... comel giler...***hamek kau perasan nak mati***

ayu buat dah lama sangat dah...a
lang-alang sekarang ni memang tak da masa langsung nak update belog....
ayu sisipkan dodol-dodol ni je la buat tatapan mereka yang merindui ayu...

huwaaaaa!!!!***perasan orang rindukn dia...padahal dia yg rindu nak berbelog!








p/s : dah amik jangan lupa tinggalkan ayat-ayat cinta untuk ayu ye...:p






❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

Dya said...

boleh tak saya ambik semua ni , n then promote blog ayu sekali . :)

Cik Bhulat said...

alohai...comelnya dodle ni..mcm cubby je.but so cute..pandai berdodol ye ;)

2leep.com