Instagram

Tuesday, January 03, 2012

penyelesaian shoutmix yg tak free dah...FIBOX!


huhuhu...tak seronok kan bila shoutmix dah tak free lagi...
tak boleh nak say hai dekat blogger lain...

tapi jangan risau!
ayu dah jumpa solution (MAYBE)...
kita boleh try gunakan FIBOX lak...

cara nak sign up macam biasa je...macam shoutmix la jugak kan...

step nak register dengan FIBOX

  • klik dekat SIGN UP tu...macam biasa la kan...
  •  lepas tu kena la isi segala FORM yang perlu tu...
  • then dia akan suh activekan melalui link yang dia dah hantar dekat email...
  • lepas tu dah boleh guna FIBOX tu...
  • kalau nak customize kan fibox tu...nak cantikkan sikit boleh ke Customize
  •  lepas dah puas hati tu jangan lupa tekan save kat bawah tu...
  • then last sekali boleh la amik code dia...
  • masukkan code tu dekat gadget macam biasa yep!

tapi nak guna tu... lain sikit la...
banyak nak kne isi form...huhuhu...ka
lau dengan shoutmix tu...nama & URL blog kita akan ada automatik...
tapi  buat sementara...
FIBOX ni RELEVEN!


nak pergi dekat FIBOX?

klik je dekat mana-mana perkataan FIBOX dalam entry ni...

Ayu dah cuba...anda bila lagi????

Selamat mencuba!

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com