Instagram

Sunday, January 01, 2012

Senarai Gadis Melayu Terakhir~2011



Alhamdulillah....
akhirnya 2011 melabuhkan tirainya semalam...
dengan membawa seribu satu kenangan pahit dan manis sepanjang tahun...
susah untuk ayu lupakan kenangan-kenangan dan segala dugaan yang ayu dah lalui sepanjang tahun lepas ni...
ada suka...ada duka...ada ketawa...ada sedih...
macam tu lah lumrah hidup ni kan...
btw...semoga dengan kedatangan 2012 ni...
akan membawa kita ke arah suatu kehidupan yang lebih bermakna...
kehidupan ini sementara... 
go for what you dream for... and try your hard to get it!

btw... sebaik berakhirnya 2011 semalam...maka berakhir la jugak bloglist GADIS MELAYU yang ayu anjurkan selama lebih 6 bulan tu...hehehe...
lama giler bloglist nih...
tujuan ayu cuma nak kumpul seberapa ramai blogger gadis-gadis melayu yang ada...
dan Alhamdulillah...ayu berjaya kumpulkan seramai 243 orang gadis melayu yang sangat AYU!

thanks sangat buat mereka yang sudi join bloglist ayu ni...
maaf atas segala salah silap ayu...
lambat update ke... tak komen entry ke... sebab...

  • ada link url yang ditinggalkan dekat komen tu typo... so ayu tak dapat nak terus direct ke entry...so ayu gunakan alternative lain untuk ke blog dengan menggunakan url dekat profile... kalau rajin ayu cari la entry tu...kalau time ayu busy... ayu cuma copy link blog je untuk bloglist ni... MAAF ye... kalau ayu tak tinggalkan komen...:)

  • ada jugak link yang ayu blogwalking tu dah TAK digunakan lagi...means that...URL BLOG tu dah DITUKAR ke URL BARU... macam mana orang BW kalau link URL tu bertukar kan... plz take note pasal ni... sebab ayu perasan ramai yang suka tukar-tukar URL blog... be careful sebab bukan senang orang nak ingat blog kita kalau link url selalu bertukar...:)

  • blog sarat dengan HIASAN! ni biasa berlaku sebab ayu faham...sapa tak nak blog cantik kan... mestilah nak hias cantik-cantik BUT please BE CAREFUL dengan HIASAN tu sume...jangan sampai blog kita jadi OBESITI!
ayu tak nak membebel panjang-panjang pasal ni lagi...
ayu pun bukan pakar dalam hal ni...


jom serbu mereka di 




InsyaAllah...kalau ada kelapangan masa dan ketenangan...
ayu akan buat EDIT BLOG FREE khas untuk SI GADIS MELAYU ayu...
thanks for your support girls!!!!


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

3 komen:

Eika Suzyana said...

Thanks for d segmen,
teruskan maju ke depan !
Chaiyok ayu ^^

zatiey said...

hai ayu..zatiey tag ayu dlm stu contest..jom join2..

-✿Ayu✿- said...

@Eika Suzyana
hehehe...insyaAllah...tq!!!

2leep.com