Instagram

Saturday, February 25, 2012

Baby blue + pink blog... DONE!

ish...nak jugak ada pink tu kan...
dulu-dulu memang anti giler ngan pink...t
api sejak dah terbiasa dengan pink ni...
jadi TERSUKA pulak dengan pink...
hehehe...

ayu dah siap edit satu lagi blog...
kombinasi color pink + baby blue...

jemput singgah blog ni yep!



p/s : Ayu nak sambung dengan akaun pulak...
tinggal 4 hari je lagi kat MaaCo... weee~~~

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

::CIK LYNN:: said...

tq ayu...=) nmpk mmg trserlah...hehe...

nti2 kalu ada rzki lg, n tkar tmplate, nk tmpah ngn ayu lg...=)

2leep.com