Instagram

Saturday, February 25, 2012

Tempahan Full design template + edit blog kini dibuka!


Alhamdulillah...setakat hari ni ayu dapat banyak tempahan untuk edit blog...
walaupun ayu belum official bukak untuk tempahan...
ayu cuma buat untuk suka-suka dan ayu amik pun sikit-sikit je... 
ada yang ayu bagi percuma je.. kalau-kalau tak memuaskan hati...
terima  kasih atas kepercayaan yang diberi untuk ayu edit blog kalian...

Full Template Design

untuk full template design ayu menggunakan khidmat 
 Adobe Photoshop cs5 100%


Edit blog

ini senarai item yang ayu akan edit
* Tukar Template dan Background
* Favicon
* Ayat Bergerak di Menu Bar (mengikut permintaan)
* Centerkan Header
* Buang Navigation Bar
* Buang Subscribe : Post Atom
* Letak Button Follow dan Dashboard tumblr (limited edition)
* Create Shoutmix (float/slide/etc.)
* Letak Ayat di Bawah Setiap Post
* Centerkan Post Title
* Centerkan Sidebar Title
* Letak Post Title Background
* Letak Sidebar Title Background
* Buat Border untuk Post & Sidebar Title
* Letak Copyright
* susun semula widget supaya kemas
* icon home, newer, older post (limited edition)
* blockquote
* blockquote hover
* fieldset (mengikut permintaan)
* button reply ( limited edition)
* post title hover (mengikut permintaan)
* Header (simple dimple je yang ayu pandai:)
  Bayaran
setiap belog yang diedit akan dikenakan bayaran sebayak RM20 sahaja
bayaran boleh dibuat di melalui:

Akaun BANK ISLAM
 no akaun akan diberitahu setelah belog siap    diedit 100%



Contoh blog

contoh blog-blog yang ayu dah buat boleh tengok dekat sini...


Hubungi

untuk sebarang tempahan boleh hubungi ayu di...


proses mengedit semula blog yang telah diedit boleh dilakukan 
beberapa kali sehingga tuan punya blog berpuas hati...

Terima Kasih atas kepercayaan kalian...

truly:


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

6 komen:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Wahh~ Dah ada bisnes. All the best sayam ;)

-✿Ayu✿- said...

@Puan Besar Shag Yahaya
hihihi...side income kck2 je... thanks sayam!

SyamimiNazifa said...

wah untunglah akak pandai edit blog XD

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui berminat la utk yg edit tu...

leh??

Pena Lusuh said...

nak minta tolong edit blog saya yang tak cantik ni boleh tak ayu?

Anonymous said...

Honourable bye, sentimental friend :)

2leep.com