Instagram

Tuesday, February 07, 2012

.:: Happy Birthday to ME...:)

6 Februari 2012 dah berlalu semalam...
dan hari ni ayu officially  bertambah lagi setahun...
i am officially 24 years old!

on that day ayu tak ada dekat Terengganu sebab ayu pegi Melaka...
sebab utama pegi Melaka actually untuk celebrate birthday dengan Encik Mok...
dan kebetulan pulak 5 Feb 2012 tu hari Maulidur Rasul...
Encik Mok & FAMILY akan ke Pontian untuk bertandang ke rumah pengantin laki lak...
yang tak tahu cerita boleh flash back balik... hehehe...

cerita pasal tu nanti ayu update dekat next entry  la...hehehe.

on 6th february tu...
nothing happen actually... ayu spent the whole day dekat umah MIL-to-be...
Encik Mok suh QYLA buat kek untuk ayu...
i didn't expect... but i can smell it...:)

Thanks a lot QYLA for the super delicious yummy choc cake!
really appreciate it!
 nanti tahun depan boleh mintak lagi kan...
angah tak patut suh qyla buat cake tu...
i know that you are tired all the way long from Pontian...
i'm sorry...:(

thanks jugak untuk special wish tu...
hehehe...sedap suara ye...
nak dengar jugak boleh terus ke SINI!
malam tu terus balik ke Terengganu...
and my 6th February 2012 berlalu...

sampai dekat rumah tadi i got another cake!

sebesar-besar nama ayu terpampang dekat situ...hehehe
thanks NA untuk puding yang sedap tu!
NA ni awek kepada adik ayu... AZUAN...

bertuah badan dapat 2 orang adik ipar yang pandai buat kek ni...
nanti kawen jimat duit aku nak beli kek...boleh request je... hihihihi...

buat semua sahabat-sahabat and family yang wish birthday ayu semalam...
a big thankful atas segala doa kalian...
semoga dengan peningkatan usia ayu...
akan mematangkan ayu jugak...
penat lah jadi budak kecik yang terlalu manja...
semoga Allah S.W.T sentiasa melindungi kita... AMIN...

Mungkin apa yang kita harapkan kita takkan dapat...
tapi bersyukurlah dengan apa yang kita ada...
kerana yang kita ada itu lebih berharga dari apa yang kita harapkan...:)

Happy Birthday to ME...:)

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

10 komen:

ZainurulFarah said...

happy birthday may Allah bless u

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

alamak masih smpat wish kan.. selamat hari jadi ayu.. semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki.. amin

-✿Ayu✿- said...

@DySha.Pink◕‿◕✿
hehehe...sempat lg... anyway... thank you!

Are_Rull said...

happy belated birthday cik ayu...
kbtlan plak bday kita sblh2 ye..bday arul smlm..7hb..hehehehe
may ur wish come true n dicptkan jodh..hehehe

Miss Purple Ungu said...

happy belated bday ayu
bestnya...dpt dua kek tu ;)

-✿Ayu✿- said...

@Miss Purple Ungu
hehehe..tq! kek sdp... hehehe

-✿Ayu✿- said...

@Are_Rull
eh...epy bufday jgk...:)
may our wish come true... Amin...:)

leσnerz said...

hepi beday=)

AQILAH ALIAS said...

Salam..
Masih sempatkan nak ucap..hehe.
Happy Bufday.. :) May Allah Bless u..

2leep.com