Instagram

Saturday, March 24, 2012

belog full edited!

Pertengahan bulan MAC dah...
and now ayu dekat rumah... memang heaven la kan...
tapi tak heaven jugak...sebab ayu gunakan masa dekat rumah ni ...
untuk siapkan segala tempahan edit belog...
ayu tak dapat nak siapkan dekat Dungun...
broadband nazak kalau dekat sana! huhuhu...

ini ada 2,3 belog yang ayu dah siap edit...
yg lain tu ayu dah lupa URL die...
sory sangat sebab ayu lambat siapkan...
memang bankrup la kalau meniaga macam nih kan...
hihihihi...
tapi nasib baik sume customer memahami situasi ayu...:)







maaf kalau design ayu tak menepati citarasa...huhuhu...
ayu tak mampu untuk puaskan hati sume orang...
ayu pun terpaksa mengambil masa sikit sebab tuntutan assignment segala...!
maaf sangat-sangat...

ini je yang ayu mampu lakukan...
tapi kalau nak design yang AWESOME! boleh tempah dengan...


even ayu sendiri pun memang admire sume design dia dari dulu sampai skang!

time to sleep...while hearing to his snoring!
gud nite peeps...


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

7 komen:

Are_Rull said...

cntik2..design cik ayu..teringin gk nk gne khidmt cik ayu edit blog DSG arul..hehehehehe (^_^)

Azhafizah[フィザ] said...

Semua sangat cantik ayu design ^__^

-✿Ayu✿- said...

@Are_Rull
hehehe...tq...boleh2...no hal...:)

-✿Ayu✿- said...

@Azhafizah[フィザ]
biase2 je fizah...yg fizah bt lg lawa..:)

cheQnOnO said...

comel2 sumanya.. tak sabar tunggu akak punye ^.^

::tHe sHaDoW:: said...

kak ayu mmg pandai edit blog.even my blog pon dah comel sbb kak ayu thank you :D

-✿Ayu✿- said...

@::tHe sHaDoW::
hehehe...tq ... simple je... ade lg 1 blog the shadow yg ayu lom edit lg...

2leep.com