Instagram

Monday, March 19, 2012

..Bila Assignment mula menimbun-nimbun!!!

dah masuk minggu ketiga sebagai student part 8 BACC...
dan memang betul lah kata senior-senior dulu...
part 8 memang sem yang super duper busy!
 lecturer dah mula bagi assignment hari first kelas lagi!
sume tengah kejar-kejar nak kena submit end of this month...!
dengan case study yang memang....urghhh!!!!!!!!!!!!

memang memerlukan komitment yang sangat tinggi dari ayu...
memerlukan masa yang sepenuhnya untuk ayu siapkan segala-galanya...!

skang ni memang musim TENSEN!
tapi harap-harap sem ni adalah yang terakhir!
tak nak ada lagi sem depan!!! waaaa!!!!

InsyaAllah...:)

nak share beberapa gambar yang sempat disnap time pergi berjimba-jimba ngan budak-budak sengal ayu ari tu...:)
pantang jumpe cermin gedabak!

budak2 sengal :)

gigam!


our driver!

tgk citer JOHN CARTER...3D! woola!!!!

lawa sandal ni... dekat Al-Ikhsan...
tapi bila pikir... perlu berjimat untuk sem ni...
terpaksa dilupakan...:)

oleh kerana sangat -sangat busy skang...
kerja-kerja mengedit blog agak terganggu sedikit...:)
tapi insyaAllah...
ayu cuba yang terbaik mencuri sisa-sisa masa yang ada untuk siapkan blog kalian...:)
please be patient!






❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Good luck sayam untuk sem baru ni :D

::CIK LYNN:: said...

dah sem last eh ayu? gdluck ok...=)

sama la kita...awal2 sem macam pa lg...huhu...keja pn byk...

2leep.com