Instagram

Sunday, April 22, 2012

cover photo timeline FB!

Skang ni boleh kata FB dah mula bertukar kepada TIMELINE kan???
Encik Mok pun dah bising FB dia jadi TIMELINE...hahahaha...
siap request suh buatkan cover photo untuk fb dia...

harus lah ayu buatkan... ngee~~~
ayu memang dah lama pakai TIMELINE ni...
lepas tu ayu block ... sebab kadang-kadang serabut... hihihi...

skang ni ayu pakai cover yang ni...
yang ni pulak Encik Mok yang punya...


simple-simple macam tu je la yang ayu reti...


cover photo lain yang ayu pernah guna sebelum ni...

 

to anyone yang rasa nak cover photo yang ada kartun ke...
apa-apa aje la... boleh request ngan ayu...
ayu tak adalah pandai sangat pun... 
untuk yang simple-simple macam ni je boleh la...ngee~~~

kalau nak request tinggalkan komen yep! 
if possible contact ayu dekat FB...:)



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

9 komen:

CikMai said...

kreatifnyaaa ayu

-✿Ayu✿- said...

@CikMai
hehehe...biase2 je...:p

Aini Yunus said...

cantik la ayu...untung ler Encik Mok ade ayu..

JungRara said...

pandainya ayu buat..jelez saya kat org yg kretif gini...hehed

-✿Ayu✿- said...

@Aini Yunus
hehehe...ayu yg untung ade encik mok...ngee~~~

-✿Ayu✿- said...

@JungRara
hahahah...xde la kreatip mane... hentam saja la labu... hihhi

SyamimiNazifa said...

wah , comel-II :>

♥e'in♥ said...

ayu......... e'in nk jugak!! huhu

Anonymous said...

thanks, very good =)

2leep.com