Instagram

Tuesday, November 27, 2012

malas nak prepare.. T_T

 
 
hai sume... 
tetiba rasa rajin pulak nak update blog memalam buta ni..
hari ni dah 27 November, cuma tinggal 2,3 hari je lagi nak konvo...
tapi ayu tak prepare ape sangat pun...
dalam erti kata lain ayu tak excited macam konvo diploam dulu....
huhuhu... T_T
 
hati tak segembira time diploma dulu...
cuma rasa tak sabar nak meraikan bonda nanti...
segalanya untuk bonda...
tapi maafkan ayu tak dapat bagi seperti yang bonda harapkan...
tapi ayu tahu... bonda cukup gembira dengan apa yang kami mampu...
asalkan kami bahagia kan bonda..)
 
esok ada interview sebenarnya...
yang ni pun malas nak prepare...
fail pun tak tengok langsung nih... memang gamble je esok ni...
kalau dapat... Alhamdulillah...
kalau tak dapat...
bukan rezeki ayu la tu...
 
kita boleh bermimpi untuk sesuatu...
kite boleh berusaha untuk sesuatu...
tapi kalau dah ditakdirkan sesuatu itu bukan untuk kite...
terima takdir itu dengan hati yang terbuka...
 
nak tido dah... esok adik ayu nak anta pegi interview sebelum dia balik PD...
kalau tak ayu kena naik bas... then jalan kaki... 
jauh jugak tuh... 
 
nite...:)

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

2 komen:

Azhafizah Md Nor said...

Good luck ayu..all the best!

2leep.com