Instagram

Saturday, December 01, 2012

I'm in DILEMMA!

 
 

hai... hari ni rasa macam serba tak kena betol...
sebab pepagi lagi dapat call yang menyatakan bahawa ayu dapat offer untuk join GEMS...




tahu tak apa ni???
Graduate Employability Management Scheme..
sikit lebih kurang macam SL1M... GACP... and etc la..
bila tanya bonda... bonda say okay if i wanna go...
then tanya Encik Mok... Encik Mok pun tak kisah kalau ayu nak pegi...
tapi bila tanya friends opinion... MACAM-MACAM yang ayu dapat...
ada yang cakap ok... bagus... dan ayu patut pegi...
ada yang cakap buang masa la...
hermmm~~~

actually this program berlangsung selama 2 bulan training...
then dia akan hantar kita untuk praktikal selama 6 bulan mengikut kursus kita...
ayu tak kisah...
kalau ikutkan ayu nak pegi since ayu tak buat pape pun dekat umah...
at least ayu ada kawan baru... pengalaman baru...
and dapat elaun lagi!

tapi tempat pun jauh jugak... MERSING!
nak kena bukak akaun CIMB lagi...
nak kena beli barang-barang la jugak...
hermmmm~~~ so... should i go?????


MASIH DALAM DILEMMMA!!!


 

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com