Instagram

Thursday, December 20, 2012

Semuanya demi ayahanda...

Alhamdulillah...
lepas 3 hari ayahanda kena warded... petang tadi waktu ayu jaga amik turn jaga ayahanda sementara adik ayu, zuan balik untuk mandi... nurse dah bagitahu yang ayahanda dah boleh balikhari ni...
feel so great since ayahanda macam tak selesa dekat hospital...
setiap kali orang pegang tangan dia mesti nak bangun dan nak turun dari bed...
petang tadi ayu jaga 2 orang dengan kakak...
ayahanda pun nak bangun... so dapatlah dudukkan dia sekejap tapi still kena peluk dari belakang since belah kanan ayahanda dah lemah... in other words... paralyzed...
tapi asalkan ayahanda dah semakin sihat... even though he still can't talk...
tapi sekurangnya dia dah banyak celik mata... dan aktif...
dah cukup melegakan...
malam ni ayahanda tido lena dengan ditemani 8 orang anak yang setia dengan ayahanda...
2 lagi anak ayahanda tak dapat balik lagi...
mok ada exam... esok mok sampai... anak bongsu ayahanda yang manja...
abg nuar still kat bangladesh skang... kapal belum masuk klang lagi...
nanti kapal dah masuk klang... dia akan cuba untuk balik...walaupun sekejap je...
semoga ayahanda cepat sembuh macam sediakala...
dapat bercakap dengan cucu-cucu ayahanda yang rindukan tokki yang ceria...
dapat makan macam biasa...
ayu sedih sangat time nak bagi ayahanda minum susu...
kalau boleh ayu nak gantikan tempat ayahanda...
tapi apakan daya ayu...
ayu akan jaga ayahanda sampai ayahanda sihat...
insyaAllah....


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

1 komen:

shIda Nasir said...

shida doakan ayah ayu cepat sembuh... in sya allah...

2leep.com