Instagram

Wednesday, February 06, 2013

my sweet 25th :)

Alhamdulillah..dalam ayu tak sedar hari ni ayu genap 25 tahun hari ni..
segala puji buatNYA yang masih beri ayu peluang untuk terus bernafas di bumi ini.,,
hajat untuk sambut ulang tahun ke25 ni dengan title
" wanita berkerjaya "
akhirnya tercapai dan mengharapkan seterusnya akan lebih baik... Amin...
what happened on my birthday? hermmm... meh nak citer...
hari ni pegi keje agak awal dari biase sebab kul 8 dah siap duduk kat meja...
biasenye kul 8.30 baru gerak dari rumah.. hihihi..
ni sume gara-gara file company hilang dari pendrive dan hari ni pulak big boss masuk officw untuk check sume perkara penting...
agak nervous hari ni nak mengadap big bos... dalam la first time handle sorang-sorang...
tapi sumenye berjalan dengan baik... dan boss pun agk berpuas hati dengan kerja ayu...
cuma ayu je yang nebes lebih...huhuhhu..
boss siap belanje makann tengah hari... macam tau-tau je birthday ayu hari ni...:p
TQ HJS!
tapi ada sorang mamat yang lupa birthday ayu...
naseb la dia wish dulu sebelum ayu merajuk...:p
tapi ayu dah cukup tua untuk merajuk kan..
i need to be more mature than before...
next birthday... i wish for another title... :)
InsyaAllah...
a big thankful to those yang wish birthday ayu kt FB...Twitter... handphone...
tak cukup ayu nak reply sume...
friends...relatives.... family...
anyway... thanks untuk segala doa kalian...
Ayu AMINKAN dan semoga kita semua mendapat nikmat dariNYA ...

Special to my Encik MOk...
Thank you for everything you have done...
that's mean a lot to me...
honey tak sempurna sebagai manusia...
tapi kita saling melengkapi untuk sentiasa bersama hingga ke akhir hayat...
AMIN...
thank you for this video clip! i keep playing it again and again...
i'm speechless  and i'm crying everytime i heard what you said...

walaupun kita dalam satu negeri...
tapi kita masih jauh untuk raikan hari ni...
that's ok dear.. i'm big enough and doesn't need any celebration..
just a words sincerely from you... :) 

semoga hari ni adalah permulaan yang lebih baik untuk masa depan...
InsyaALLAH..AMIN...



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

nabila biela said...

hepy befday kak..moge pjg umorr sokmo

Are_Rull said...

hpy bday dear ..
eh bday kita sama tarikh eh?
hehehehe .. tp sy lum sempt nk wat entri ttg bday sy coz nothing interesting ..

-✿Ayu✿- said...

@Are_Rull
make it interesting dear... :) wlupun kite sorg2... special treat for urself... ok...:) happy bufday!

Ammy Amirah said...

dah follow... nice blog :)
come visit my blog :)
cikammyamirah.blogspot.com

2leep.com