Instagram

Thursday, June 20, 2013

Merelakan...

Alhamdulillah...
tak sangka... Encik mok dah dapat keje...
Encik mok blom lg konvo... abe praktikal bulan 4...
bina badan kat rumah 2 bulan... 
 
Khamis minggu lepas encik mok pergi interview..
dan tu interview pertama... 
He got it! proud of u... !
dalam pada ayu happy encik mok dah keje...
ayu sedih jugak sebab encik mok akan ditransfer ke KUCHING!
oh my... jauh kan... tak de lah aktiviti dating hujung minggu...uhuhu
takkan nak pegi kuching... kan~~~
tak pe lah ayu... sabar je la...
encik mok banyak kali cakap...
untuk masa depan kami...  :)
 
mintak-mintak encik mok selalu la balik sini...
sian ibu n ayah sebab anak teruna die duk jauh... 
 
rase macam kembali ke zaman belajar dulu-dulu...
sorang kat Dungun, sorang kat Kulim...
nak jumpe tunggu cuti sem... 
 
Semoga encik mok boleh jaga diri kat sana...
jaga makan minum...
makan on time... jangan nak diet sangat...
 
 gonna miss u so much syg...

~flight encik mok ahad ni dah... cepatnye....
2 bulan lagi baru dapat jumpa lagi....~~~

sob...sob...



❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

0 komen:

2leep.com