Instagram

Monday, June 24, 2013

Tata Sayang...



Assalamualaikum... morning...
mengantuk lagi rasenye pagi ni... sampai opis agak lambat...huhuh

semalam encik mok dah selamat pegi Kuching... 
flight kul 9 malam... sampai LCCT around 7.45 cam tu...
agak kelam kabut semalam sebab staff tu tak booking sekali dengan luggage...
pegi check in luggage... pastu terus encik mok check in around 8.20 p.m cam tu...
encik mok pun satu tak amik no phone manager yang akan pegi sekali dengan dia... adoi.

Alhamdulillah... everything goes well.
ibu la paling risau sebab takut encik mok sorang-sorang...
dan termasuk ayu jugak... 
risau jugak encik mok kat sana kang... makan cam mane...
adoi...

moga encik mok baik-baik aje kat sana...
keje lek lok... dan ingat Allah... that's important.. :)
InsyaAllah... hujan ni sekejap je... :):(

dan jangan nak sangkut dengan awek sana pulak...
awek sini luku-luku kang sampai jadi duku baru tau... 

jaga diri lek lok ye syg... :)



tak tau nak describe muka tu sebagai ape... 
hihihi

tata LOVE... <3

❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

4 komen:

Kisah Si Dairy said...

alala..kesiannya dia...

-✿Ayu✿- said...

@Kisah Si Dairy
huhuhu...sedihnye...

E'in said...

jauhnye cik mok pegi... hihi

Cik Aya said...

pegi mane ayu?tak pe makin jauh makin rinduu

2leep.com