Instagram

Thursday, March 03, 2011

Di sebalik Tabir Blog...=)

nampak header macho milik sape kat atas nih???
sape tak kenal??? boleh tutup blog skang!!! hehhe...
nak join??? klik je header macho kat atas nih...:p

kena letak pic paling menawan???
 ckop menawan???
who is me???
nama sebenar : TUAN NOR HIDAYU binti TUAN LONG
seorang student Bachelor in Accountancy UiTM Dungun, Terengganu...
berumur 23 this year...dah tua...huhuhu...:p
 tak nak citer banyak-banyak...kang  boring lak...

follower skang 300...

  • kalo ayu tak de blog...maybe ayu cume pergi pada Facebook je...or Twitter.... or donlod citer jer...
  • bagi ayu...blog tu penting jugak kot...
  • kadang-kadang blog ni jadi perantara utk kite timba ilmu sebab ade blog yg berilmu...blog ni pun bagi impak pada sesuatu isu sebab melalui blog boleh reveal macam-macam isu...terutamanya bab-bab politik... n macam-macam lagi... blog pun jadi tempat org nak meluahkan perasaan... blog peribadi...:p tapi blog juga kadang-kadang bawak mudarat bile saling bergaduh melaui blog...huhuhu  mintak jauh perkara macam ni...:)
  • tiap-tiap ari biasenye akan pegi blog-blog ni :-
  1. Abg Ben  -ada banyak segmen menarik
  2. Qyla - suke baca citer die...n bakal menjadi ahli kuarga ayu...
  3. Lulu Caldina- blog ni macam buletin bergerak banyak sgt cerita-cerita nya...


SELAMAT BERKENALAN


❤Salah silap dalam entry ini...Ayu mohon ampun dan maaf... sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah S.W.T dan yang buruk itu adalah kelemahan Ayu sendiri...❤

10 komen:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

R.I.E.Z said...

dtg melawat disebalik blogger..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

*jgn lupa follow yer..:)

nadiemsharmz said...

saya....nadiah aka nadiem tgh jln2 jengok2 lepak2 kat belog anda dari segmen incik ben...

bosan2 meh jengok sy punye...dak bru blajo..macih!=)

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

FurBall said...

tuan ayu..lawatan dari segmen di sebalik tabir blog abg ben...sungguh ayu blog dy!!

http://musmarauders.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

man yusoef said...

same lah..sy pong 23 tahun ni...huhu..umur hanya angka...haha

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

keep it up untuk blogging yaa!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog BA :)

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...

http://geekzster.blogspot.com/

imnabila said...

nice blog !
singgah sini dari belog abg ben~ :)

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

salam pekenalan.. singgh sini dr blog abg ben..

2leep.com